FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Plafonder

Plafonder

Till det rum där en ljuskälla behövs men där det inte finns utrymme för en vanlig taklampa. Här hittar du ett stort utbud av vackra takplafonder för att utsmycka och lysa upp ditt hem.
182 träffar sorterat på
Kolme 70 plafond - vit textil - CO Bankeryd
CO Bankeryd

Kolme 70 plafond, vit textil

1 949 kr2 599 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 182
1
...
6

Ett perfekt alternativ där en vanlig taklampa inte ryms  

Ibland känner vi att vi behöver lysa upp ett rum men inte har plats för en stor taklampa som hänger ned. Då är en plafond ett perfekt val för dig. Plafonder är vackra lampor som fästs mot taket men inte hänger ned.

Hos oss på Svenssons hittar du ett brett utbud av olika plafonder för att du ska hitta en som passar just ditt hem.  

Vacker utsmyckning till ditt tak 

En takplafond är en lättplacerad ljuskälla som sprider ett härligt ljus till hela rummet. Många kan tycka att plafonder är ett platt alternativ till taklampa men här hittar du många vackra och utstickande designer.  

Om du söker en stilren plafond har Watt & Veke modeller som är tillverkade i ett bomullsjerseytyg för dig som vill ha en simpel men vacker design.  

By Rydéns tillverkar takplafonder med det lilla extra för dig som söker en vacker mittpunkt till ditt hem. Deras plafondlampor ger nästan känslan av en stor ljuskrona utan att ta för mycket plats.  

Tips & Inspiration

Populära filtreringar

Globen lighting plafonderLe klint plafonderBy Rydéns plafondWatt & Veke plafonderPlafond mässingSvart plafondPlafond glasVit plafond

Vad är en plafond?

Hur kan jag använda plafonder för att förbättra belysningen och designen i mitt hem?

c/o Svenssons

Följ oss