FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor/Plafonder

Plafonder

Till det rum där en ljuskälla behövs men där det inte finns utrymme för en vanlig taklampa. Här hittar du ett stort utbud av vackra takplafonder för att utsmycka och lysa upp ditt hem.
175 träffar
Kolme 50 Plafond - vit, pvc-sladd - CO Bankeryd
CO Bankeryd

Kolme 50 Plafond, vit, pvc-sladd

1 295 kr2 099 kr
Beställningsvara
Cyber Monday
Visar 36 produkter av totalt 175
1
...
5

Ett perfekt alternativ där en vanlig taklampa inte ryms  

Ibland känner vi att vi behöver lysa upp ett rum men inte har plats för en stor taklampa som hänger ned. Då är en plafond ett perfekt val för dig. Plafonder är vackra lampor som fästs mot taket men inte hänger ned.

Hos oss på Svenssons hittar du ett brett utbud av olika plafonder för att du ska hitta en som passar just ditt hem.  

Vacker utsmyckning till ditt tak 

En takplafond är en lättplacerad ljuskälla som sprider ett härligt ljus till hela rummet. Många kan tycka att plafonder är ett platt alternativ till taklampa men här hittar du många vackra och utstickande designer.  

Om du söker en stilren plafond har modeller som är tillverkade i ett bomullsjerseytyg för dig som vill ha en simpel men vacker design.  

tillverkar takplafonder med det lilla extra för dig som söker en vacker mittpunkt till ditt hem. Deras plafondlampor ger nästan känslan av en stor ljuskrona utan att ta för mycket plats.  

Vad är en plafond?

Populära filtreringar

Globen lighting plafonderLe klint plafonderBy Rydéns plafonderWatt & Veke plafonder

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer