FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Väggklockor

Håll koll på din tid för att få ut det mesta av varje dag. Här hittar du vackra väggklockor som är både praktiska samtidigt som det är den utmärka väggdekorationen.
56 träffar sorterat på
Wall Clock väggklocka Ø26,5 cm - Green - HAY
HAY

Wall Clock väggklocka Ø26,5 cm, Green

875 kr1 249 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 56
12

Funktionell väggdekoration 

Tid är något av det mest värdefulla vi har och vi vill därför se till att disponera den rätt. Det är viktigt för oss att hinna med allt vi vill i den ofta hektiska vardagen. Veckan har trots allt bara sju dagar och därför vill vi se till att göra det mesta vi kan av vår tid. Samtidigt är det viktigt att inte känna sig stressad eller planera mer än vad vi hinner med. Av den anledningen kan det vara bra att ha en väggklocka som påminner oss om vad vi har tid för idag och vad vi får lägga till morgondagens uppgifter. Här hittar du vackra väggklockor från välkända märken.  

En väggklocka för alla hem 

Hos oss på Svenssons kan du hitta klassiska klockor med stilren design men också moderna nytänkande väggklockor som verkligen är en extra detalj i hemmet. En vacker klocka blir som ett konstverk i hemmet och kan användas för att fylla tomma väggar. Vare sig du är tidsoptimist eller ej är det värdefullt för oss alla att hålla koll på tiden. En väggklocka kan placeras i alla rum och hem för att påminna oss om att det alltid finns tid oavsett hur stressade vi är. Oavsett om du letar efter en stor väggklocka eller en köksklocka är vi säkra på att du kan hitta det här.  

Populära väggklockor 

  • Arne Jacobsen har klassiska klockor för dig som söker efter det. Den enkla och stilrena designen går aldrig ur tiden och funkar i varje hem och rum.  
  • Letar du efter ett konstverk till vardagsrummet eller köket har Vitraspännande och moderna väggklockor. Deras klockor är som ett konstverk och drar lätt blickarna till sig. En rolig detalj om du söker det lilla extra.  

Populära filtreringar

Väggklocka guld

Hur kan en väggklocka bli en central fokuspunkt i ett rum?

Hur kan man inreda med en väggklocka för att skapa en enhetlig stil?

c/o Svenssons

Följ oss