FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Klockor

För att veta vilken tid det är eller som en inredningsdetalj, på sängbordet eller väggen, att ta hem eller ge bort. 
BordsklockorVäggklockor
81 träffar
Arne Jacobsen Bankers klocka - Ø 290 mm - Arne Jacobsen Clocks
Arne Jacobsen Clocks

Arne Jacobsen Bankers klocka, Ø 290 mm

2 097 kr2 999 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 81
1
...
3

Klockor för hemmet

Tid är pengar säger man och klart är det att tid är något av det viktigaste vi har. Oavsett vad vi väljer att göra med den är det bra att kunna hålla koll på tiden eftersom den som bekant inte kommer tillbaka. På morgonen, när du helst ligger kvar i sängen, är det viktigt med en bra väckarklocka, och en fin väggklocka fungerar både som en upplyftande inredningsdetalj och en påminnelse om när det är dags att bege sig ut på stan eller sätta på favoritprogrammet på TV.

Klockor för alla smaker

Svenssons i Lammhult vet hur viktig din tid är för dig. Därför har vi satsat på ett stort utbud av klockor för olika smaker. Vi har alltifrån klassiska, enkla varianter till mer lekfulla modeller av väggklockor, allt så att du själv kan välja den som passar ditt hem och din övriga dekoration bäst. Vi har även flera modeller av bords- och väckarklockor som gör sig bra i sovrummet eller bredvid sängen, allt så att du kan välja hur du vill vakna på morgonen. Gemensamt för alla modeller är att de är noga utvalda gällande kvalité och estetik, framtagna för att tillfredsställa de som bara vill ha det absolut bästa.

Håll tiden med stil

I vårt samhälle är det viktigt att hålla tiden, men många glömmer bort att det går att räkna sekunderna med stil - dock inte vi! Kom in i någon av våra butiker om du behöver råd eller hjälp att välja. Vet du redan vilken du vill ha kan du beställa den direkt från hemsidan. Så vad väntar du på? Klockan tickar.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer