FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Klockor

För att veta vilken tid det är eller som en inredningsdetalj, på sängbordet eller väggen, att ta hem eller ge bort. 
BordsklockorVäggklockor
83 träffar
AJ Station bordsur 12 cm - grå-vit - Arne Jacobsen Clocks
Arne Jacobsen Clocks

AJ Station bordsur 12 cm, grå-vit

999 kr1 349 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 83
1
...
3

Klockor för hemmet

Tid är pengar säger man och klart är det att tid är något av det viktigaste vi har. Oavsett vad vi väljer att göra med den är det bra att kunna hålla koll på tiden eftersom den som bekant inte kommer tillbaka. På morgonen, när du helst ligger kvar i sängen, är det viktigt med en bra väckarklocka, och en fin väggklocka fungerar både som en upplyftande inredningsdetalj och en påminnelse om när det är dags att bege sig ut på stan eller sätta på favoritprogrammet på TV.

Klockor för alla smaker

Svenssons i Lammhult vet hur viktig din tid är för dig. Därför har vi satsat på ett stort utbud av klockor för olika smaker. Vi har alltifrån klassiska, enkla varianter till mer lekfulla modeller av väggklockor, allt så att du själv kan välja den som passar ditt hem och din övriga dekoration bäst. Vi har även flera modeller av bords- och väckarklockor som gör sig bra i sovrummet eller bredvid sängen, allt så att du kan välja hur du vill vakna på morgonen. Gemensamt för alla modeller är att de är noga utvalda gällande kvalité och estetik, framtagna för att tillfredsställa de som bara vill ha det absolut bästa.

Håll tiden med stil

I vårt samhälle är det viktigt att hålla tiden, men många glömmer bort att det går att räkna sekunderna med stil - dock inte vi! Kom in i någon av våra butiker om du behöver råd eller hjälp att välja. Vet du redan vilken du vill ha kan du beställa den direkt från hemsidan. Så vad väntar du på? Klockan tickar.

Vilka olika stilar och designalternativ finns det för klockor?

Hur kan man använda klockor för att förbättra rummets inredning?

c/o Svenssons

Följ oss