FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bordsklockor

En bordsklocka är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj till hemmet. Här hittar du vackra bordsklockor från välkända märken.
26 träffar
AJ Station bordsklocka grön - grön - Arne Jacobsen Clocks
Arne Jacobsen Clocks

AJ Station bordsklocka grön, grön

991 kr1 349 kr
I webblager
Mellow Clock bordsklocka - Red - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Mellow Clock bordsklocka, Red

2 245 kr2 495 kr
Beställningsvara
Nyhet
Visar 26 produkter av totalt 26

Vackra bordsklockor som dekoration 

Med en bordsklocka är det enkelt att alltid hålla koll på tiden oavsett vad. Den kan placeras på ett nattduksbord, i köket eller i vardagsrummet i en hylla, helt enkelt överallt. Den lilla enkla men vackra designen gör att en bordsklocka passar utmärkt i alla rum och hörn. Perfekt där det inte finns plats för en väggklocka . Hos oss på Svenssons hittar du moderna och snygga bordsklockor från välkända märken att inreda ditt hem med.  

Tidlös inredning 

Klockor har funnits sen lång tid tillbaka och har alltid varit en viktig del av vardagen. Tid är något konstant och viktig att disponera rätt för att hinna med allt roligt i vardagen. Genom att hålla koll på sin tid kan man slippa stress och istället kunna njuta av dagen fullt ut. Bordsklockor är ett praktiskt och vackert sätt att inreda sitt hem och samtidigt hålla koll på tiden. Införskaffa dig en modern bordsklocka som väckarklocka till nattduksbordet eller enbart som dekoration till vardagsrummet. Några populära bordsklockor du kan hitta här kommer från Arne Jacobsen, Steltonoch Vitra. Här kommer du garanterat hitta en ny liten favorit till bokhyllan eller nattduksbordet.  

Vilken typ av bordsklocka passar bäst för en modern inredning?

Hur kan jag använda en bordsklocka för att inreda ett sidobord?

c/o Svenssons

Följ oss