FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bordsklockor

En bordsklocka är en dekorativ och praktisk inredningsdetalj till hemmet. Här hittar du vackra bordsklockor från välkända märken.
21 träffar
AJ Station bordsklocka petrolblå - petrolblå - Arne Jacobsen Clocks
Arne Jacobsen Clocks

AJ Station bordsklocka petrolblå, petrolblå

900 kr1 299 kr
På väg till oss
Visar 21 produkter av totalt 21

Vackra bordsklockor som dekoration 

Med en bordsklocka är det enkelt att alltid hålla koll på tiden oavsett vad. Den kan placeras på ett nattduksbord, i köket eller i vardagsrummet i en hylla, helt enkelt överallt. Den lilla enkla men vackra designen gör att en bordsklocka passar utmärkt i alla rum och hörn. Perfekt där det inte finns plats för en väggklocka . Hos oss på Svenssons hittar du moderna och snygga bordsklockor från välkända märken att inreda ditt hem med.  

Tidlös inredning 

Klockor har funnits sen lång tid tillbaka och har alltid varit en viktig del av vardagen. Tid är något konstant och viktig att disponera rätt för att hinna med allt roligt i vardagen. Genom att hålla koll på sin tid kan man slippa stress och istället kunna njuta av dagen fullt ut. Bordsklockor är ett praktiskt och vackert sätt att inreda sitt hem och samtidigt hålla koll på tiden. Införskaffa dig en modern bordsklocka som väckarklocka till nattduksbordet eller enbart som dekoration till vardagsrummet. Några populära bordsklockor du kan hitta här kommer från Arne Jacobsen, Steltonoch Vitra. Här kommer du garanterat hitta en ny liten favorit till bokhyllan eller nattduksbordet.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer