FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Dekoration/Träfigurer

Träfigurer

Träfigurer är stilrena och fina inredningsdetaljer som skapar en varm och hemtrevlig miljö i ditt hem. Här hittar du träfigurer i alla möjliga utföranden.
135 träffar
Kay Bojesen apa med studentmössa - blå studentmössa - Kay Bojesen Denmark
Kay Bojesen Denmark

Kay Bojesen apa med studentmössa, blå studentmössa

1 308 kr1 499 kr
Beställningsvara
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 135
1
...
4

Träfigurer i fin design

Medan smådekorationer såsom träfigurer inte är en essentiell del av hemmet är de minst lika viktiga som alla möbler. Det är dekorationerna som gör hemmet färdigt och ger en ombonad känsla till hemmet. De utgör en viktig del i skapandet av ett hem att älska.

På Svenssons har vi fina och populära träfigurer i alla möjliga utföranden – någonting som passar alla.

Träfigurer från Kay Bojesen

Kay Bojesen är ett populärt danskt märke som är känt för sina träfigurer över hela världen. Träfigurerna föreställer både djur och människor, men den mest kända figuren är apan, som finns i olika färger, träslag och storlekar. Det finns dessutom små huvudbonader att köpa till aporna, vilket inte bara gör dem säsongsanpassade utan även gör aporna till den perfekta julklappen eller studentpresenten som går att ha framme året om.

Den danske formgivaren Kay Bojesen designade apan redan i mitten på 1900-talet när han blev frågad att tillverka en klädhängare till barn. De långa armarna skulle nå ner i höjd med barnen och de korta benen skulle fungera som hängare till mössor och halsdukar. Över 70 år senare är apan fortfarande den kändaste modellen av Kay Bojesens träfigurer, trots att många andra fantastiska figurer har tillkommit sedan dess.

Våra mest populära träfigurer

Som tidigare nämnt är apan utan tvekan den mest populära Kay Bojesen-figuren, men det finns en hel del andra figurer som är väldigt populära. Kay Bojesens mås mobil i olika storlekar är en av våra bästsäljande träfigurer som passar utmärkt till barnrummet – eller varför inte på kontoret eller i köket? Även Kay Bojesens elefant, häst och kanin är mycket populära och den perfekta inredningsdetaljen i hemmet.

Träfigurer för alla åldrar

Medan Kay Bojesens produkter till en början var designade för barn, har de blivit en allt vanligare inredningsdetalj även för de vuxna. Pryd din tv-bänk med en vacker träfigur, eller börja julpynta med Kay Bojesens jultomte, tomtemor eller tomteluva.

Vad är det som gör Kay Bojesens apa i trä unika?

Vilka material används för att skapa träfigurer?

c/o Svenssons

Följ oss