FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Ljus & Ljuslyktor/Kronljus & Antikljus

Kronljus & Antikljus

Kronljus och antikljus är vackra långa ljus som skapar en elegant stämning. Hos oss hittar du kronljus och antikljus i alla dess färger och former för alla tillfällen när du vill skapa en varm och hemtrevlig känsla.
275 träffar
Uyuni LED Värmeljus vit - 3,8 x 2 cm - Uyuni Lighting
Uyuni Lighting

Uyuni LED Värmeljus vit, 3,8 x 2 cm

99 kr149 kr
På väg till oss
Nagel ljus 12-pack - vit - STOFF
STOFF

Nagel ljus 12-pack, vit

93 kr110 kr
På väg till oss
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 275
1
...
8

Höj stämningen med levande ljus 

Kronljus och antikljus är ståtliga långa ljus som pryder sig snyggt i ljusstakar och ljuskronor. Sen länge tillbaka har man stöpt vackra kronljus och antikljus för hand för att kunna lysa upp hemmet. Levande ljus ger en varm och hemtrevlig känsla till ditt hem och passar till alla tillfällen. Skenet skapar en känsla av lugn och ro. Vi förknippar ofta ljus med glädje och hopp och därav är ljus perfekt för alla mörka och kalla stunder. Hos oss på Svenssons hittar du vackra kronljus och antikljus från välkända märken.  

Lys upp alla mörka stunder 

Vi har kronljus och antikljus i alla dess färger och former för att du ska kunna lysa upp alla årets dagar. Levande ljus ger hemtrevnad till högtider och speciella tillfällen lika väl som till vardag. Ge middagen en mysig stämning med brinnande kronljus i vackra ljusstakar eller pryd vardagsrummet med tända antikljus i en vacker ljuskrona för en fridfull stämning. Hitta rätt känsla med stämningsfulla ljus. Roliga och färgglada ljus ger en extra färgklick och ljus till ett kallt rum.  

Vilka kronljus och antikljus är populärast?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer