FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Ljus & Ljuslyktor/Kronljus & Antikljus

Kronljus & Antikljus

Kronljus och antikljus är vackra långa ljus som skapar en elegant stämning. Hos oss hittar du kronljus och antikljus i alla dess färger och former för alla tillfällen när du vill skapa en varm och hemtrevlig känsla.
336 träffar
Nagel ljus 12-pack - vit - STOFF
STOFF

Nagel ljus 12-pack, vit

92 kr125 kr
I webblager
Miniatyr ljus 24-pack 10 cm - Calm Blend - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Miniatyr ljus 24-pack 10 cm, Calm Blend

124 kr155 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 336
1
...
10

Höj stämningen med levande ljus 

Kronljus och antikljus är ståtliga långa ljus som pryder sig snyggt i ljusstakar och ljuskronor. Sen länge tillbaka har man stöpt vackra kronljus och antikljus för hand för att kunna lysa upp hemmet. Levande ljus ger en varm och hemtrevlig känsla till ditt hem och passar till alla tillfällen. Skenet skapar en känsla av lugn och ro. Vi förknippar ofta ljus med glädje och hopp och därav är ljus perfekt för alla mörka och kalla stunder. Hos oss på Svenssons hittar du vackra kronljus och antikljus från välkända märken.  

Lys upp alla mörka stunder 

Vi har kronljus och antikljus i alla dess färger och former för att du ska kunna lysa upp alla årets dagar. Levande ljus ger hemtrevnad till högtider och speciella tillfällen lika väl som till vardag. Ge middagen en mysig stämning med brinnande kronljus i vackra ljusstakar eller pryd vardagsrummet med tända antikljus i en vacker ljuskrona för en fridfull stämning. Hitta rätt känsla med stämningsfulla ljus. Roliga och färgglada ljus ger en extra färgklick och ljus till ett kallt rum.  

Populära filtreringar

Svarta ljusGröna ljusRöda ljusester & erik ljus

Vilka kronljus och antikljus är populärast?

Hur kan man inreda med kronljus?

c/o Svenssons

Följ oss