FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bestickset

Fullända dukningen med ett vackert bestickset. Hos oss hittar du besticksätt av hög kvalitet för att sätta guldkant på alla måltider och tillfällen.
140 träffar
Scandia bestick 24 delar - rostfritt stål - Iittala
Iittala

Scandia bestick 24 delar, rostfritt stål

2 999 kr
I webblager
Lake bestickset 24 delar - Rostfritt stål - Scandi Living
Scandi Living

Lake bestickset 24 delar, Rostfritt stål

1 070 kr2 199 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 140
1
...
4

Bestick för alla tillfällen 

Bestick är nyckeln till alla måltider. Det används till vardags lika väl som till fäst och är en viktig del av måltiden. Investera i ett vacker besticksätt för att sätta guldkant på alla livets måltider. Med tanke på hur mycket det används är det viktigt att du har bestick som du trivs med och har hög kvalitet. Bestick förenklar måltiden samtidigt som det är en vacker dekorationsdetalj. Hos oss hittar du bestickset av högkvalitativt material för alla tillfällen.  

Olika typer av bestickset 

Besick har olika funktioner i måltiden. Kniv och gaffel är nog de mest använda besticken i vardagen. Vi har grövre bestickset för alla sommarens grillkvällar och nättare finare bestick för högtidliga middagsbjudningar. Antal väljer du själv mellan allt från 3 delar till 24 delar. Att kunna matcha kniv och gaffel med matsked och tesked ger en röd tråd till din dukning. Hos oss hittar du allt från klassiska och stilrena bestick till moderna och nytänkande bestickset. Majoriteten av våra bestick är tillverkade av rostfritt stål för att ha en så läng livslängd som möjligt. 

Vilket bestickset ska jag välja?

c/o Svenssons

Följ oss