FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bestickset

Fullända dukningen med ett vackert bestickset. Hos oss hittar du besticksätt av hög kvalitet för att sätta guldkant på alla måltider och tillfällen.
50 träffar
Bernadotte bestickset - 24 delar - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte bestickset, 24 delar

2 700 kr4 389 kr
I webblager
Vivianna matt bestickset - 4 delar - Georg Jensen
Georg Jensen

Vivianna matt bestickset, 4 delar

605 kr959 kr
I webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 50
12

Bestick för alla tillfällen 

Bestick är nyckeln till alla måltider. Det används till vardags lika väl som till fäst och är en viktig del av måltiden. Investera i ett vacker besticksätt för att sätta guldkant på alla livets måltider. Med tanke på hur mycket det används är det viktigt att du har bestick som du trivs med och har hög kvalitet. Bestick förenklar måltiden samtidigt som det är en vacker dekorationsdetalj. Hos oss hittar du bestickset av högkvalitativt material för alla tillfällen.  

Olika typer av bestickset 

Besick har olika funktioner i måltiden. Kniv och gaffel är nog de mest använda besticken i vardagen. Vi har grövre bestickset för alla sommarens grillkvällar och nättare finare bestick för högtidliga middagsbjudningar. Antal väljer du själv mellan allt från 3 delar till 24 delar. Att kunna matcha kniv och gaffel med matsked och tesked ger en röd tråd till din dukning. Hos oss hittar du allt från klassiska och stilrena bestick till moderna och nytänkande bestickset. Majoriteten av våra bestick är tillverkade av rostfritt stål för att ha en så läng livslängd som möjligt. 

Vilket bestickset ska jag välja?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer