FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Skedar

Letar du efter nya skedar till din besticksamling. Här hittar du bestick med hög kvalitet och snygg design från välkända varumärken.
19 träffar sorterat på
Meander sked askträ - 30 cm - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Meander sked askträ, 30 cm

188 kr235 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 19 produkter av totalt 19

Sked – funktionellt och mycket nödvändigt redskap 

Sked är ett av de tre dagliga besticken. Det är ett måste att ha i hemmet och kommer i en rad olika storlekar och former. Skeden har många olika användningsområden och underlättar i vardagen. Det finns inget annat bestick som kan ersätta skedens plats. En sked kommer till stor användning vid själva matlagningen men också förtäring av mat som soppa, risotto och glass. Det är även ett mycket användbart verktyg vid uppläggning och servering av mat. Utan skeden hade många dagliga uppgifter blivit svåra. Hos oss på Svenssons hittar du vackra skedar med hög kvalitet i olika former för att du ska hitta några du gillar lite extra mycket.  

Funktion, bekvämlighet och design 

En sked ska bocka av minst tre områden för att vara perfekt. Det första är att den ska uppfylla sin funktion på bästa sätt. En sked är skålformad för att kunna skopa upp mat. Det finns olika storlekar på skedar som är till för olika ändamål. Matskedar och teskedar är det två mest förekommande storlekarna som även är mycket använda mått inom bakning och matlagning. Det andra är att skeden ska vara bekväm och skön att hålla i handen och äta med. Detta uppfylls om handtaget och testen av skeden har en mjuk och rundad form. Det är också viktigt vilket material den är gjord av. Skedar i rostfritt stål är mycket hållbara och därför värt att investera lite extra på. Det sista är att skeden självklart ska vara dekorativ och vacker att kolla på. Eftersom skeden har sin specifika plats i dukningen vill du såklart att den passar in och hjälper till att skapa en iögonfallande och fin dukning. Här hittar du skedar som har allt detta och lite till. Hitta dina nya favoritskedar här idag.   

Omtyckta varumärken 

c/o Svenssons

Följ oss