FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Matbestick

Duka fram middagen med fina matbestick i fin kvalitet. Här hittar du många alternativ att välja mellan från kända varumärken.
GafflarMatknivarSkedar
42 träffar
Maya lattesked 2-pack - Rostfritt stål - Stelton
Stelton

Maya lattesked 2-pack, Rostfritt stål

256 kr329 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 42
12

Fina och praktiska bestick

Matbestick förgyller våra måltider och har gjort det i alla tider. Bestick är någonting som används ofta, och det är därför viktigt att köpa bra bestick med bra kvalitet, som dessutom är bekväma att använda och som kan göra dukningen finare. Hos oss på Svenssons hittar du bestick och bestickset från kända varumärken. Om du är ute efter ett helt nytt bestickset hittar du det här, men även om du är ute efter att hitta separata gafflar, knivar eller skedar hittar du ett stort utbud av det här.

Våra mest populära varumärken inom bestick

Bestick kommer i många olika former och färger, vilket gör det enkelt att hitta någonting som passar med resten av din dukning, som exempelvis dina tallrikar och glas. Här finns många valmöjligheter oavsett vad för bestick du är ute efter. Vi har dessutom bestick i olika material, så det finns någonting för alla. Nedan hittar du några av våra mest populära varumärken inom bestick.

Duka fram besticken

Det är olika noggrant hur du lägger fram besticken beroende på vad för sorts tillställning du dukar för. Vid vardagliga måltider är det inte så viktigt hur du dukar, men om du exempelvis har bjudit in gäster eller ska bjuda på flera rätter, som soppa och huvudrätt, följer några tips nedan.

  1. Kniv och sked bör ligga till höger om tallriken med eggen på kniven riktade mot tallriken. Kniven ska ligga närmast tallriken och skeden ytterst.
  2. Gaffeln läggs på vänster sida av tallriken.

Om du dessutom ska servera för- och efterrätt kan det även här vara bra att ha ett par saker i åtanke:

  1. Förrättsbestick bör ligga ytterst
  2. Dessertbestick läggs mellan glas och tallrik.

Kolla även på våra serveringsbestick och salladsbestick för att komplimentera dina matbestick.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss