FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Bestick/Salladsbestick

Salladsbestick

Ett par vackra bestick till salladen. Här hittar du salladsbestick för att ge det lilla extra till dukningen.
21 träffar
Bernadotte salladsbestick trähandtag - 2 delar - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte salladsbestick trähandtag, 2 delar

711 kr829 kr
Fåtal i webblager
Dorotea salladsset - rostfritt stål - Gense
Gense

Dorotea salladsset, rostfritt stål

527 kr659 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 21 produkter av totalt 21

Vackra salladsbestick 

Salladsbestick är framtagna och utformade för att underlätta att servera sallad. De stora och lite skålformade besticken gör att du enkelt kan fånga upp och lägga upp salladen på tallriken. Salladsbestick är ett fint tillägg till dukningen, speciellt om du kombinerar den med en vacker salladsskål . Hos oss på Svenssons hittar du salladsbestick i olika material och utformningar för att du ska hitta några som du gillar.  

Salladsbestick i olika material 

Salladsbestick kommer i olika färger och material. De olika utformningarna ger en speciell känsla till dukningen. Vi har salladsbestick i naturmaterial som ek, akacia, ask och teak. Produkter i naturmaterial har sitt eget och unika utseende, ingen är exakt likadan som den andra. Salladsbestick i trä är mycket mjuka och sköna att hålla i handen. Förutom detta har vi också självklart salladsbestick i metall. Rostfritt stål är ett mycket tåligt material som gör sig utmärkt på bestick. Salladsbesticken i metall finns i ett urval med olika finish. Stilren silvrig färg eller kanske lackerade svarta salladsbestick. Här hittar du en rad olika salladsbestick för att du ska kunna sätta guldkant på alla middagar.  

Populära varumärken 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer