FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Gafflar

Gaffeln är en essentiell del av dukningen och besticksamlingen. Här hittar du vackra bestick från välkända märken så att du kan komplettera din uppsättning.
14 träffar
Visar 14 produkter av totalt 14

Livsnödvändigt köksredskap 

Gaffeln har en rad olika användningsområden både vid matlagning och själva måltiden.  Det finns inget ätverktyg som kan ersätta gaffeln. Kniv och gaffel är en central del av dukningen och fungerar inte utan varandra. Hos oss på Svenssons hittar du självklart kompletta bestickset men också separat gafflar för att komplettera. Alla är tillverkade att högkvalitativt stål för att vara behagliga att äta med och hålla under en lång tid.  

Olika gafflar 

Gaffeln är ett matbestick som generellt har två, tre eller fyra spetsar. Det underlättar matlagning och förtäring av mat och har funnits sen långt tillbaka i tiden. Det finns helt enkelt inget annat redskap som kan ta platsen på bordet från gaffeln. Bestick används ofta och det är därför värt att investera i bestick med hög kvalitet och hållbarhet. Samtidigt ska de vara dekorativa och snygga att titta på och sköna att hålla i handen när du äter. Gafflar i rostfritt stål har extra lång hållbarhet och är därför värt att lägga lite extra pengar på.  

Populära varumärken på bestick 

Vilken hand ska man hålla gaffeln i?

c/o Svenssons

Följ oss