FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Saltkar & Pepparkar

Kryddor används dagligen vid matlagning. Duka med ett salt- och pepparkar så att varje person själv kan få bestämma hur mycket de vill krydda.
28 träffar
Mushi salt- och pepparkar - Multi - Byon
Byon

Mushi salt- och pepparkar, Multi

188 kr249 kr
På väg till oss
Nyhet
Visar 28 produkter av totalt 28

Kryddor till maten 

Alla har olika preferenser om hur kryddad maten ska vara. Detta beror såklart på våra olika preferenser och smaklökar. Därför är det perfekt att alltid ha ett saltkar och ett pepparkar framme på bordet så alla gästerna själva kan få bestämma hur mycket maten ska smaka. Det fungerar samtidigt som en dekorativ detalj på bordet och lyfter dukningen. Hos oss på Svenssons hittar du alla möjliga typer av kryddkar för att du ska hitta några du älskar.  

Kryddkar 

Oavsett om du söker ett matchande kryddset eller ett kryddkar kan du hitta det här. Vackra designer från välkända varumärken för att just du ska hitta det som gör sig bäst hemma hos dig. Vi har klassiska salt- och pepparset i rökt ek från Kay Bojesen eller salt- och pepparkar i form av små skålar från Rosendahl. Kryddset Hammershøi från Kählerär perfekt för dig som vill kunna matcha salt- och pepparkar med resterande porslin. Hammershøi är en mycket populär serie när de kommer till redskap i köket. Om du är ute efter enkryddkvarnför exempelvis pepparkorn finns de självklart här också.  

Populära varumärken 

Vad är skillnaden på kryddkar och kryddkvarn?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer