FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Bäddmadrass Xupport Plus.

Möbelguider

Inspiration & Guide - Bäddmadrass

Bäddmadrassen utgör en väsentlig del av din säng och placeras ovanpå resårbottnen. Våra bäddmadrasser anpassar sig efter din kropp och ser till att den andas.
fredag 29 juli 2022
Share article

Att välja rätt bäddmadrass är en investering i en god nattsömn. DUX bäddmadrasser är en integrerad del av deras högkvalitativa sängar. Madrassen förhöjer den personliga känslan och komfort som är avgörande för hur du sover. DUX mpdeller köps separat och kan därför väljas efter dina preferenser – de är dessutom enkla att byta ut vid spill eller slitage. 

DUX Xupport

Bäddmadrassen Xupport är en något tunnare variant på bäddmadrass med en tjocklek på 6 cm, djuphäftad med en kärna av naturlatex och ett ytterlager av blandvadd (bomull och polyester) som ger bra ventilation och extra mjukhet.

DUX Xupport Plus

Xupport Plus bäddmadrass är djuphäftad med en kärna av naturlatex och extra tjockt ytterlager av blandvadd som är en mix av bomull och polyester, denna komposition ger extra ventilation, mjukhet och dämpning. Denna bäddmadrass är kompatibel med samtliga av DUX sängar.

DUX Support Plus bäddmadrass hos svenssons.se
DUX Xupport Plus Soft bäddmadrass hos Svenssons.se

DUX Xupport Xoft

Xupport Xoft är DUX mjukaste bäddmadrass. Den har en kärna av naturlatex samt en mjuk och följsam topp i fyrvägsstretch - naturmaterial som ger lång hållbarhet. Överdraget är avtagbart och tvättbart. Mild kemtvätt rekommenderas. 

Pascal De Luxe

Denna modell på bäddmadrass från DUX ger din standardramsäng ett riktigt ansiktslyft med anpassningsbara komfortzoner, det så kallade Pascal-systemet. Även denna modell är tillverkad i naturlatex med ett ytterlager av blandvadd. Den är djuphäftad och har en tjocklek på 10 cm.

Upptäck fler bäddmadrasser

Se fler

c/o Svenssons

Följ oss