FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor

Soffor

Soffan är ofta en central punkt i våra hem. Vi har alla olika önskemål om hur djup den ska vara, hur många som ska rymmas och om den även ska agera extra bäddplats när du har gäster. Välj därför design soffa efter dina behov.
HörnsoffaPinnsoffaModulsoffaDagbäddar2-sits soffa2,5-sits soffa3-sits soffa3,5-sits soffa4-sits soffaFotpallar
44 träffar sorterat på
Sjövik 3 sits soffa - Bern 0341 Beige - 1898
1898

Sjövik 3 sits soffa, Bern 0341 Beige

19 990 kr
I webblager
Sjövik fotpall - Tyg Bern 0345, vitoljade ekben - 1898
1898

Sjövik fotpall, Tyg Bern 0345, vitoljade ekben

4 759 kr5 290 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 44
12

Designsoffor och möbler för ditt hem

Soffor är både praktiska och skänker liv till exempelvis vardagsrummet. En bra sittmöbel blir lätt som en vän som man gärna spenderar mycket tid med. Det finns nu ett oändligt urval av kombinationer som du lätt kan anpassa efter smak och humör. Välj mellan en mängd olika färger, val och kombinationer. Vill du ha en två- eller tresitssoffa? Vill du inkludera en hörnsoffa eller är du ute efter en variant som fungerar som extra sovplats när dina vänner kommer på besök? Av praktiska själ kan det vara en bra idé att välja en desgin soffa med avtagbar klädsel. Det gör att du enkelt kan tvätta den när den blivit smutsig. För dig med husdjur eller mindre barn så är detta något vi rekommenderar. Oberoende av ditt behov kan du enkelt få en kvalitetsmöbel i ditt favoritmaterial genom oss på Svenssons. Att köpa soffor online har aldrig varit enklare än nu.

Anpassa din soffa

Bra soffor håller i många år och skänker sittplats för många trötta själar. Du kan själv anpassa din soffa efter smak och utrymme. Oavsett om du är ute efter en skön bäddsoffa, en liten soffa med hög eller låg rygg, eller behöver en väldesignad golvlampa för att komplettera vardagsrummet så kan vi hjälpa till. Med ett brett utbud av sittmöbler i olika storlekar, färger och formgivningar är det bara en tidsfråga innan du hittar något som passar perfekt till hemmet. Kombinera fritt med möblemang från hela världen. Tillsammans med ditt nya inköp inkluderar vi vår goda Svenssons-service!

Avtagbar klädsel på din soffa?

Att köpa en design soffa är en stor investering i hemmet. På Svenssons är det viktigt att det ska vara hållbart över tid. Men vi alla är olika, för andra är soffan en del av inredningen som man vill förändra oftare för att skapa nya uttryck. Är du en av dom ska du köpa en soffa med avtagbar klädsel. Det gör att du utan problem kan köpa ett nytt tyg istället för en helt ny soffa ifall du vill få in en ny färg i vardagsrummet. Vet man med sig att man inte behöver den typen av förändring kan det vara värt att köpa en riktigt stabil och hållbart tillverkad soffa som kommer hålla länge.

Pricken över i:et

När du valt ut din soffa kan du addera fina detaljer för att höja nivån ännu mer. Med kuddar blir soffan både snyggare och skönare att hänga i. Med kuddar är det dessutom enkelt att förändra uttrycket genom att byta mönster och färger efter säsong. Du kan också komplettera ditt soffköp med ett nytt soffbord eller mattor för att verkligen rama in din nya soffgrupp. 

Vår Svenssons-service sköter allt

Svenssons har sysslat med möbler av hög kvalitet i många år och vi har förfinat både expertis och bemötande. När du väljer en möbel genom oss är du garanterad en kvalitetsmöbel som ska hålla i många år. I tillägg ger vi dig alltid vår unika Svenssons-service. Det betyder att vi erbjuder hemleverans i hela Sverige och du kan i vissa fall köpa till den extra hjälp du kan tänkas behöva. Välj fritt bland vårt stora utbud från över 300 pålitliga märken i både butik och på nätet. När du har gjort ditt val sköter vi resten, hos oss sätter bara fantasin gränser! Tänk på att en stor soffa tar mycket plats. Att frakta hem en soffa från affären och bära upp för trappor är tungt och i många fall besvärligt. Därför är det bra att det finns bra alternativ. En av fördelen med att köpa en soffa på nätet hos Svenssons är att vi erbjuder hemkörning och inbärning. Men tänk på en sak. Se till att soffan kommer in genom dörren. Kolla upp måttet på paketet och mät sedan din dörröppning, innan du beställt. Det är inte kul att stå i trapphuset med en fin soffa som inte kommer förbi dörren.

Populära filtreringar

HAY soffaDux soffaGubi sofforMuuto sofforSwedese sofforBeige soffaGrön soffaBlå soffaGrå soffaVit soffaSvart soffaBrun soffaSkinnsoffor

Vilken storlek på soffan ska jag välja?

Vilka olika typer av soffor erbjuder Svenssons?

Hur tar jag hand om min soffa för att förlänga dess livslängd?

c/o Svenssons

Följ oss