FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/Grå soffa

Grå soffa

Välkommen till vårt sortiment för gråa soffor av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av eleganta och bekväma soffor i olika stilar, alla i den populära gråa nyansen. Med en grå soffa kan du skapa en modern och stilren inredning i ditt hem. Utforska vårt sortiment av gråa soffor och hitta den perfekta möbeln som passar din stil och dina behov.
195 träffar sorterat på
Streamline 3-sits soffa 220 cm - bakar 47 ljusgrå-rostfritt stål - Eilersen
Eilersen

Streamline 3-sits soffa 220 cm, bakar 47 ljusgrå-rostfritt stål

29 742 kr49 960 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 195
1
...
6

Skapa en elegant och stilfull atmosfär i ditt vardagsrum med en grå soffa

Vår kollektion av gråa soffor på Svenssons är skapad för att tillfredsställa dina önskemål om stil, komfort och hållbarhet. Oavsett om du föredrar en klassisk eller modern design har vi en grå soffa för dig. Våra grå soffor är tillverkade av noggrant utvalda material av högsta kvalitet, vilket garanterar långvarig komfort och hållbarhet.

Vi erbjuder ett brett utbud av gråa soffor i olika storlekar och utföranden. Våra modeller inkluderar hörnsoffor, modulsoffor och mycket mer. Med vår mångsidiga samling kan du hitta den perfekta gråa soffan som passar din livsstil och smak.

Den gråa färgen är en tidlös nyans som är mycket populär inom inredning just nu. En grå soffa ger en elegant och sofistikerad känsla till ditt vardagsrum eller något annat rum där du väljer att placera dem. Du kan enkelt matcha dem med olika färgpaletter och inredningsstilar. Oavsett om du vill skapa en minimalistisk och modern atmosfär eller en varm och inbjudande miljö kan en grå soffa vara den perfekta basen för din inredning.

På Svenssons är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder högsta kvalitet. Utforska vårt sortiment av gråa soffor och hitta den perfekta möbeln för att komplettera din inredning. Skapa det perfekta utrymmet med en grå soffa och låt din inredningsdröm bli verklighet.

c/o Svenssons

Följ oss