FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Soffor/Grön soffa

Grön soffa

Här hittar du ett brett utbud av gröna soffor som passar alla heminredningar. En grön soffa kan ge din vardagsrum eller annan rum en frisk och naturlig touch. Hos oss kan du hitta allt från mörkgröna till ljusgröna soffor, i olika material och storlekar. Vi strävar efter att erbjuda gröna soffor av hög kvalitet så att du kan hitta den perfekta gröna soffan för ditt hem.
29 träffar
Bredhult Soffa - 3-sits tyg bern 0345 green, vitoljade ekben - 1898
1898

Bredhult Soffa, 3-sits tyg bern 0345 green, vitoljade ekben

29 990 kr
Beställningsvara
Visar 29 produkter av totalt 29

Dekorera ditt hem med en grön soffa

En grön soffa är ett perfekt val för dig som vill ge din inredning en fräsch touch. Gröna soffor kan skapa en avslappnad och lugnande atmosfär i rummet, och passar bra i både moderna och klassiska hem. Hos oss hittar du ett brett utbud av gröna soffor i olika nyanser, från djupa skogsgröna till ljusa pastellfärger.

Vi erbjuder också gröna soffor i olika material, inklusive mjuk sammet och härligt bomull. Oavsett vilken typ av material du väljer kan du vara säker på att våra gröna soffor är av högsta kvalitet och kommer att hålla i många år framöver.

Våra gröna soffor finns också i olika storlekar, så att du kan hitta en som passar ditt utrymme perfekt. Från stora hörnsoffor till mindre 2-sitsiga soffor, vi har något för alla. Vi har även soffor med divaner, för att passa olika behov.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer