FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/3-sits soffa

3-sits soffa

Soffan är vardagsrummets hjärta och stället där familjen samlas för umgänge, underhållning och avkoppling. Hos oss hittar du vackra och bekväma 3-sits soffor till ditt vardagsrum.
211 träffar
Streamline 3-sits soffa 220 cm - bakar 47 ljusgrå-rostfritt stål - Eilersen
Eilersen

Streamline 3-sits soffa 220 cm, bakar 47 ljusgrå-rostfritt stål

29 742 kr49 960 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 211
1
...
6

Soffor – vardagsrummets hjärta

En soffa är vardagsrummets hjärta, och det är därför viktigt att köpa rätt soffa för ditt hem för att få bästa möjliga avkoppling. I soffan samlas vänner och familj, eller sjunker du ner i soffan själv efter en lång dag. Det är därför viktigt att hitta rätt soffa för dig och tänka över ditt val noggrant, det finns många element som bör tänkas igenom. Vill du ha en djup soffa, schäslong, vilken storlek och vilken färg? På Svenssons har vi ett brett utbud som förhoppningsvis hjälper dig att komma fram till rätt val för just dig.

Den skönaste soffan

Vilken soffa som är skönast är en smaksak och helt upp till dig själv vad du tycker. Medan vissa föredrar en mjuk, djup soffa kanske en annan föredrar en hårdare soffa. Det beror också helt på på vilka tillfällen du använder soffan mest. Om du sjunker ner i soffan när du kommer hem från jobbet för att sträckkolla på serier kanske en mjuk 3-sits soffa med divan är skönast, men om ni samlas i soffan för att spela spel kanske en annan sort passar bättre.

Olika storlekar på soffor

Trots att dessa soffor alla är 3-sits soffor finns det många olika storlekar på soffan. Till exempel kan en soffa med divan kännas mycket större än en utan, vilket är bra om du tycker om att ta plats i soffan men kanske passar mindre bra i en mindre lägenhet med begränsat utrymme. Storleken på soffan ändrar dessutom hela utseendet i ett rum. En liten soffa i ett stort rum kan få rummet att se väldigt stort ut, medan en stor soffa i ett litet rum i stället kan få rummet att se väldigt litet ut. Kolla bland våra 3-sits soffor och se vilken som passar dig och ditt hem bäst!

Våra mest populära soffor

Vi har olika populära varumärken inom 3-sits soffor. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom 3-sits soffor.

  • 1898– varumärket har soffor i neutrala och jordnära färger. Piffa upp din neutrala soffa med lite färgade Kuddar & kuddfodral, eller fina filtar & plädar för att ändå få in lite färg på soffan.
  • Eilersen– fina 3-sits soffor i fin, modern design, perfekt för dig som är ute efter någonting enkelt men stilrent.
  • Dux– varumärket är känt för sin komfort och har 3-sits soffor i olika stilar och vackra, neutrala färger, eller mer utstickande färger om du vill sätta färg på vardagen.

Vilka material är vanligtvis använda för att tillverka 3 sits-soffor?

Hur kan jag välja rätt storlek på min 3 sits-soffa?

Hur kan jag matcha min 3 sits-soffa med min befintliga inredning?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss