FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/Modulsoffa

Modulsoffa

Soffan är oftast en viktig samlingspunkt i hemmet. Det är en central punkt och vi har oftast mycket önskemål om hur en soffa ska vara. Därför är en modulsoffa lösningen så att du kan bygga den perfekta soffan för ditt hem.
111 träffar sorterat på
N701 hörnmodul rak - Tyg beige - Ethnicraft
Ethnicraft

N701 hörnmodul rak, Tyg beige

13 046 kr15 349 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 111
1
...
4

Bygg din egen soffa efter dina önskemål 

Oftast har vi mycket önskemål om hur den perfekta soffan ska vara. Det är trots allt en viktig del av vårt hem. En samlingspunkt och en central del i vårt hem där vi kan samlas och slappna av i vardagen. Det är en plats där vi ska känna oss bekväma och trygga.  

Hos oss på Svenssons hittar du modulsoffor för att du ska kunna bygga den perfekta soffan efter dina behov. Här kan du kombinera olika delar för att få en soffa efter dina önskemål. Vi hjälper dig att skapa din drömsoffa. 

En soffa gjord för dig 

1898 är ett varumärke som ger dig stora valmöjligheter i ditt skapande av soffa. Kombinera olika delar så att du får en soffa i rätt storlek och konstruktion. Du kan även välja bland flera tyger och färger för att soffan ska spegla din personliga stil.  

Med hjälp av Fermob kan du sätta din personliga prägel på din uteplats genom att skapa din egen Bellevie-soffa. De har ett stort utbud av olika moduler och färger för att du ska kunna få soffan precis som du vill ha den. Välj mellan hörndelar, två- och en-sits delar för att få den ultimata soffan för en magisk uteplats där du vill spendera alla sommarkvällar.  

Vad ska jag tänka på när jag väljer modulsoffa?

Vilken modulsoffa är den bästa?

c/o Svenssons

Följ oss