FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Svenssons 125 år

Svenssons 125 år

Svenssons 125 årVår historiaJobba hos oss

Svenssons firar 125 år av design. Vi hyllar hantverket, formgivare och designklassiker genom 12 unika jubileumsutgåvor – en varje månad.

395 träffar
Sjuan 3107 helklädd stol kampanj - Wild black-kromat stålstativ - Fritz Hansen
Fritz Hansen

Sjuan 3107 helklädd stol kampanj, Wild black-kromat stålstativ

9 438 kr15 165 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 395
1
...
11

Svenssons 125 år

Det är ingen slump att Svenssons är Sveriges största återförsäljare av det som de flesta idag benämner som designklassiker. Kvalitetsmöbler har varit en röd tråd i vår verksamhet enda sedan 1898, när företaget grundades av Erik Svensson i ett torp några kilometer utanför Lammhult, Småland. Det var här som den genuina kunskapen om kvalitet och heminredning grodde och som senare spreds genom generationer. 

I år firar Svenssons 125 år av design – Detta vill vi givetvis fira ordentligt genom att hylla designklassiker i unika jubileumsutgåvor under varje månad. I april-månad presenterar vi Uno Puffen i flera utföranden från svenska Design House Stockholm.

Välkommen att ta del av historia, designglädje och träkänsla under hela året tillsammans med oss. 

Svenssons firar 125 år av design. Vi hyllar hantverket, formgivare och designklassiker genom 12 unika jubileumsutgåvor – en varje månad.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer