FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Parasoll

Under varma & soliga sommardagar kan det ibland vara skönt att komma bort från solen och sätta sig under ett parasoll. Här har vi listat alla våra snygga parasoller, välj det parasoll som faller dig och din uteplats i smaken.
45 träffar sorterat på
Catania parasoll - white - Skagerak
Skagerak

Catania parasoll, white

3 276 kr4 095 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 45
12

Slappna av i skuggan med hjälp av ett stilrent parasoll

Våra parasoll är utformade för att erbjuda både stil och funktionalitet. Vi förstår vikten av att skydda sig mot solens strålar samtidigt som man skapar en trevlig atmosfär utomhus. Vårt sortiment inkluderar olika typer av parasoll som är anpassade för olika behov och miljöer.

För trädgården erbjuder vi robusta och tåliga trädgårdsparasoll som kan ge generös skugga över din uteplats eller gräsmatta. Dessa parasoll är tillverkade av högkvalitativa material som tål väderpåverkan och har en stabil konstruktion för att klara av blåsiga förhållanden. Våra trädgårdsparasoll finns i olika storlekar, former och färger, så du kan hitta den perfekta matchningen för din trädgårdsinredning.

För stranden eller picknicken har vi lätta och portabla resesolskydd. Dessa parasoll är enkla att bära med sig och snabbt sätta upp, vilket gör dem perfekta för aktiviteter utomhus. De är också tillverkade av UV-skyddande material för att hålla dig säker från solens skadliga strålar när du njuter av strandlivet eller utomhusmaten.

Utforska vårt breda utbud av parasoll och hitta det som passar dina specifika behov och stil. Skydda dig mot solens strålar och njut av utomhuslivet med ett parasoll från Svenssons.

Tips & Inspiration

Populära filtreringar

Cane line parasollerSkagerak parasollerStort parasollVitt parasoll

Vad är fördelarna med att ha ett parasoll?

Varför välja Cane-line parasoll för min utomhusmiljö?

c/o Svenssons

Följ oss