FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Utemöbler & Trädgårdsmöbler/Solskydd för uteplatsen

Solskydd för uteplatsen

Välkommen till vår kategori för solskydd! Här hittar du ett utbud av parasoll och parasollfötter för din uteplats. Med våra solskyddslösningar kan du njuta av soliga dagar utan att behöva oroa dig för överdriven värme eller skadliga UV-strålar.
ParasollParasollfötter
58 träffar
Hyde Luxe Tilt parasoll 300x300 cm - Anthracite - Cane-line
Cane-line

Hyde Luxe Tilt parasoll 300x300 cm, Anthracite

13 090 kr15 400 kr
I webblager
Catania parasoll - white - Skagerak
Skagerak

Catania parasoll, white

3 276 kr4 095 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 58
12

Slappna av i skuggan under solskydd för uteplatsen

Våra solskydd är utformade för att möta dina behov av solskydd och komfort på din utomhusplats. Med ett solskydd kan du skapa en skuggig och sval plats där du kan koppla av och njuta av utomhusvistelsen, oavsett om det är på din uteplats, trädgård eller vid poolen.

Parasoll är en klassisk solskyddsprodukt som ger effektiv skugga och skydd mot starka solstrålar. Vi erbjuder parasoll i olika storlekar, färger och stilar, så att du kan hitta en som passar din utemiljö och personliga smak. Våra parasoll är tillverkade av högkvalitativa material som är tåliga nog att klara av väder och vind.

Oavsett vilket solskydd du väljer, kan du vara säker på att du investerar i produkter av hög kvalitet som kommer att förbättra din utomhusupplevelse och skydda dig mot UV-strålningarna.

Varför är solskydd viktigt för din uteplats?

Hur kan du inreda med våra parasoll?

c/o Svenssons

Följ oss