FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Parasollfötter

Parasollfötter håller ditt parasoll stabilt i alla väder. Hos oss hittar du parasollfötter av hög kvalitet för att klara alla årstider.
9 träffar
Visar 9 produkter av totalt 9

Skydd för soliga dagar  

Det är härligt att sitta ute i solen på sommaren. Men ibland kan det bli för varmt och då är det mycket behagligt med ett parasoll. Funkar även fint regniga sensommarkvällar. Det ger dig möjligheten att njuta ute oavsett väder. Parasollfötter är smidigt då du helt själv kan välja vilket parasoll du vill ha. Det går enkelt att byta Parasoll till foten samt att du kan flytta parasollet efter önskemål. Hos oss hittar du parasollfötter av högkvalitativa material för utomhusbruk.  

Flyttbart tak 

Det sköna med en parasollfot är att du kan flytta den efter önskemål. Kanske vill du ha solskydd vid stolsolen under dagen och regnskydd på kvällen vid loungemöbeln. Cane-line är en av varianterna som har hjul så att du utan problem kan förflytta parasollet i trädgården. Har du inte en inglasad balkong kan det vara mycket skönt med ett parasoll på balkongen då det oftast blir mycket varmt intill husväggen. Det finns helt enkelt ingen bestämd plats för var man kan ha en parasollfot. Den perfekta platsen hittar du själv. Parasollfötterna är tillverkade av rostfritt stål och granit för att tåla alla väder utomhus. 

Tips & Inspiration

Hur fäster jag ett parasoll i parasollfoten?

c/o Svenssons

Följ oss