FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Cafébord

Välkommen till vår kategorisida för cafébord! Här hittar du ett brett utbud av cafébord i olika stilar, storlekar och material. Våra cafébord är noggrant utvalda för att erbjuda både funktionalitet och stil, så att du kan skapa en trivsam atmosfär för dina gäster eller för att njuta av en kopp kaffe själv.
565 träffar sorterat på
Bistro bord Ø60 cm - cactus - Fermob
Fermob

Bistro bord Ø60 cm, cactus

2 295 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 565
1
...
16

Skapa en mysig utomhusmiljö med ett cafébord

I vår cafébordskategori erbjuder vi ett brett utbud av möbler som passar perfekt för ditt hem och uteplats. Vi förstår vikten av att ha cafébord som är både praktiska och estetiskt tilltalande, och därför har vi noggrant valt ut varje produkt för att möta dina behov.

Vi erbjuder cafébord i olika storlekar, från kompakta bord för små ytor till större bord som kan rymma flera gäster. Välj bland olika former, som runda och fyrkantiga bord, för att hitta den design som bäst passar din inredningsstil. Vi erbjuder också olika material, inklusive trä och metall, så att du kan hitta ett cafébord som matchar dina övriga möbler och skapar en enhetlig atmosfär.

För att säkerställa hållbarhet och kvalitet i våra cafébord, samarbetar vi med pålitliga tillverkare och leverantörer. Varje cafébord är tillverkat med noggrannhet och noggrant utvalda material för att säkerställa långvarig användning och estetisk tillfredsställelse.

Vill du skapa en mysig plats för att njuta av en kopp kaffe i din trädgård eller uteplats, är våra cafébord det perfekta valet. Utforska vår kategori nedan och hitta det cafébord som passar dina behov och smak.

Hur kan jag inreda med cafébord?

Vad är viktigt att tänka på när man väljer ett cafébord?

c/o Svenssons

Följ oss