FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Utebord

Utebord & Trädgårdsbord

Letar du efter ett trädgårdsbord? Då har du kommit rätt, här har vi listat alla våra utebord i olika färger och former. Välj ditt trädgårdsbord med omsorg, vi har flera utebord av hög kvalité och med tidlös design.
Soffbord utomhusMatbord utomhusSidobord & Avlastningsbord utomhusCafébord
2142 träffar
9A matbord - furu olja, ø120, varmförzinkat stativ - Grythyttan Stålmöbler
Grythyttan Stålmöbler

9A matbord, furu olja, ø120, varmförzinkat stativ

9 110 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 2142
1
...
60

Utebord & Trädgårdsbord för din uteplats

Uteplatsen är en central plats för både avkoppling och umgänge tillsammans med din familj och dina vänner. Med ett fint trädgårdsbord tillsammans med en snygg trädgårdssoffa skapar du en trevlig plats för din trädgård eller uteplats. Hos oss på Svenssons hittar du snygga trädgårdsbord i flera olika former, färger och material så att du kan hitta något som passar just dig och din uteplats. Sammantaget är trädgårdsbord ett viktigt element för utomhusupplevelsen och erbjuder en mötesplats för att njuta av det friska utomhuslivet med vänner och familj.

Utebord förgyller sommarkvällarna

Under sommaren sitter vi gärna ute på altanen, uteplatsen eller i trädgården, oavsett om det är för att äta, sola eller bara njuta av vädret utomhus. Hos Svenssons finns ett brett utbud av kvalitativa trädgårdsbord för alla olika tillfällen och uteplatser. Välj det trädgårdsbord som passar just din uteplats bäst. Vi har flera olika material på våra trädgårdsbord, exempelvis så erbjuder vi utebord i trä, teak och metall.

Våra mest populära varumärken för trädgårdsbord

Populära filtreringar

Runt utebord & runt trädgårdsbord

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer