FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Utemöbler & Trädgårdsmöbler/Utebord & Trädgårdsbord

Utebord & Trädgårdsbord

Letar du efter ett trädgårdsbord? Då har du kommit rätt, här har vi listat alla våra utebord i olika färger och former. Välj ditt trädgårdsbord med omsorg, vi har flera utebord av hög kvalité och med tidlös design.
Soffbord utomhusMatbord utomhusSidobord & Avlastningsbord utomhusCafébordBarbord utomhus
2210 träffar sorterat på
Bistro bord Ø60 cm - cactus - Fermob
Fermob

Bistro bord Ø60 cm, cactus

1 836 kr2 295 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 2210
1
...
62

Utebord & Trädgårdsbord för din uteplats

Uteplatsen är en central plats för både avkoppling och umgänge tillsammans med din familj och dina vänner. Med ett fint trädgårdsbord tillsammans med en snygg trädgårdssoffa skapar du en trevlig plats för din trädgård eller uteplats. Hos oss på Svenssons hittar du snygga trädgårdsbord i flera olika former, färger och material så att du kan hitta något som passar just dig och din uteplats. Sammantaget är trädgårdsbord ett viktigt element för utomhusupplevelsen och erbjuder en mötesplats för att njuta av det friska utomhuslivet med vänner och familj.

Utebord förgyller sommarkvällarna

Under sommaren sitter vi gärna ute på altanen, uteplatsen eller i trädgården, oavsett om det är för att äta, sola eller bara njuta av vädret utomhus. Hos Svenssons finns ett brett utbud av kvalitativa trädgårdsbord för alla olika tillfällen och uteplatser. Välj det trädgårdsbord som passar just din uteplats bäst. Vi har flera olika material på våra trädgårdsbord, exempelvis så erbjuder vi utebord i trä, teak och metall.

Våra mest populära varumärken för trädgårdsbord

Populära filtreringar

Runt utebord & runt trädgårdsbordSvart utebordVitt trädgårdsbord

Vilken storlek på utebord rekommenderar ni för en större trädgård?

Hur underhåller jag mitt utebord på bästa sätt?

c/o Svenssons

Följ oss