FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Sidobord & Avlastningsbord utomhus

Ett dekorativt avlastningsbord till loungemöbeln utomhus. Här hittar du sidobord och avlastningsbord för utomhusbruk från välkända märken.
387 träffar
Cocotte sidobord Ø34 cm - cactus - Fermob
Fermob

Cocotte sidobord Ø34 cm, cactus

1 180 kr
På väg till oss
On the move bord Ø52 cm - White - Cane-line
Cane-line

On the move bord Ø52 cm, White

3 420 kr3 800 kr
Beställningsvara
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 387
1
...
11

Avlastningsyta utomhus 

Det är uppiggande och rogivande att spendera tid utomhus. Den friska luften ger ny energi och är en viktig del för vårt välmående. Soliga och varma dagar spenderar vi mer än gärna tid ute i naturen och då är det viktigt att ha dekorativa och sköna utemöbler. Ett litet sidobord är det perfekta tillägget till ett par vackra trädgårdsstolar eller loungemöbler. Småbord är effektiva och tar inte mycket plats och ger därför oändliga möjligheter till att inreda din trädgård. Hos oss hittar du vackra och smidiga avlastningsbord och sidobord för utomhusbruk.  

Inred utomhus med ett sidobord 

Ett sidobord eller avlastningsbord kan pryda alla möjliga platser och ytor. Ett litet bord med smarta funktioner. Småbord funkar perfekt som balkongbord, som avlastningsyta i växthuset eller som komplement till en loungemöbel för att få extra ställyta. Vi har sidobordbord med hjul, satsbord och små cafébord för att du ska hitta ett som du älskar och uppfyller dina behov. Välja bland avlastningsbord i trä eller metall, vilket du än väljer är det utformat för att tåla Skandinaviens härliga men varierande klimat.  

Populära varumärken 

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss