FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Utebord/Sidobord & Avlastningsbord utomhus

Sidobord & Avlastningsbord utomhus

Ett dekorativt avlastningsbord till loungemöbeln utomhus. Här hittar du sidobord och avlastningsbord för utomhusbruk från välkända märken.
33 träffar
Furen sidobord - mörkgrå, helförzink metall, fasta skivor - 1898
1898

Furen sidobord, mörkgrå, helförzink metall, fasta skivor

1 374 kr2 290 kr
I lager
Cyber Monday
Visar 33 produkter av totalt 33

Avlastningsyta utomhus 

Det är uppiggande och rogivande att spendera tid utomhus. Den friska luften ger ny energi och är en viktig del för vårt välmående. Soliga och varma dagar spenderar vi mer än gärna tid ute i naturen och då är det viktigt att ha dekorativa och sköna . Ett litet sidobord är det perfekta tillägget till ett par vackra eller en . Småbord är effektiva och tar inte mycket plats och ger därför oändliga möjligheter till att inreda din trädgård. Hos oss hittar du vackra och smidiga avlastningsbord och sidobord för utomhusbruk.  

Inred utomhus med ett sidobord 

Ett sidobord eller avlastningsbord kan pryda alla möjliga platser och ytor. Ett litet bord med smarta funktioner. Småbord funkar perfekt som , som avlastningsyta i växthuset eller som komplement till en loungemöbel för att få extra ställyta. Vi har sidobordbord med hjul, satsbord och små cafébord för att du ska hitta ett som du älskar och uppfyller dina behov. Välja bland avlastningsbord i trä eller metall, vilket du än väljer är det utformat för att tåla Skandinaviens härliga men varierande klimat.  

Populära varumärken 

  •  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer