FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trädgårdsstolar & Utestolar

Här hittar du vackra och sköna trädgårdsstolar för att komplettera uteplatsen. Fina trädgårdsstolar är ett måste för en härlig fika i solen med nära och kära.
1110 träffar
Sköndal matstol - Teak - 1898
1898

Sköndal matstol, Teak

2 035 kr2 399 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1110
1
...
31

Trädgårdsstolar

Bra trädgårdsstolar ska vara som goda vänner, du ska både kunna känna dig bekväm och kunna lita på dem. Oavsett om du vill koppla av i din trädgård eller på balkongen med en god bok, eller tillbringa en trevlig stund med familj och vänner, så vill du att din trädgårdsstol ska vara både sittriktig och vacker. I sällskap med våra utestolar som kombinerar god ergonomi med snygg design, kan du försäkra dig om att få både en skön och vilsam stund.

Kombinera och komplettera

Möbler, precis som människor, trivs bäst i grupp. Du kan välja att komplettera våra utestolar med några av deras "storasyskon" bland trädgårdssoffor. Väljer du samma designers så får du ett enhetligt möbelarrangemang. Du kan också kombinera en loungesoffa av en särskild modell med ett par loungefåtöljer eller stolar i ett annat material och med ett annat uttryck. Det skapar en intressant atmosfär! Inget möbelarrangemang är heller fullständigt utan ett soffbord eller småbord där fika eller ett par glas med din favorit förfriskning kan dukas upp. Låt din personliga smak styra! Oavsett om du föredrar en lyxig loungegrupp eller en enkel karmstol har vi på Svenssons något för dig.

Handla trädgårdsstolar online

Lika bekvämt som det är att sitta i någon av våra trädgårdsstolar tycker vi också att det ska vara att beställa dem och få dem hemlevererade. Du kan komma in och provsitta i en av våra butiker, eller beställa direkt här från hemsidan. Det är kostnadsfritt att få möblerna hemfraktade och du kan dessutom välja att få hjälp med inbärning och montering av dina möbler. Hos Svenssons handlar du alltid säkert och bekvämt!

c/o Svenssons

Följ oss