FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trädgårdssoffa & Utesoffa

En härlig och vacker utesoffa ger gott om sittplatser och möjligheter för umgånge i friska luften. Här hittar du trädgårdssoffor av med hög komfort och kvalitet.
474 träffar
Soffa 5 - Teak-varmförzinkat stativ - Grythyttan Stålmöbler
Grythyttan Stålmöbler

Soffa 5, Teak-varmförzinkat stativ

14 810 kr
I webblager
Stockaryd hörnsoffa teak-beige - undefined - 1898
1898

Stockaryd hörnsoffa teak-beige,

19 994 kr23 999 kr
I webblager
Paketpris
Visar 36 produkter av totalt 474
1
...
14

Trädgårdssoffa för många tillfällen

Trädgårdssoffor är en typ av utemöbel som är speciellt utformade för att ge bekvämlighet och avkoppling i trädgården eller på uteplatsen. Utesoffor utgör en viktig del av din trädgård eller uteplats. En trädgårdssoffa kan lägga grunden till en vacker uteplats och förgylla många platser trädgårdar. En utesoffa fungerar ofta som hjärtat på en uteplats, en plats där härliga kvällar spenderas i samtal och skratt. Trädgårdssoffor förenar funktionalitet och design – först då uppnås hög kvalité! Därför kan det upplevas både svårt att hitta och att välja ut dessa möbler för sin uteplats. Lyckligtvis finns det gott om alternativ i vårt stora utbud!

Variation av design

Trädgårdssoffor är speciellt utformade för att klara väder och miljöer, och är ofta gjorda av hållbara och väderbeständiga material som trä, metall, plast och textilier. Våra utesoffor finns i olika storlekar och stilar, från enkel sittplats till mer komplexa modeller med tillbehör som dynor och kuddar. Svenssons erbjuder en stor variation av högkvalitativa designmöbler, skapade av väletablerade, nordiska formgivare. Balans mellan praktisk lämplighet och estetik kännetecknar våra möblers formgivning och design. Vi är övertygade om att ni kan en trädgårdssoffa att anpassa till er uteplats eller trädgård. Eller så kan ni även skapa en ny från grunden tillsammans med oss. Inred er terrass eller uteplats med fantastiska sittmöbler som exempelvis utemöbler från Grythyttan Stålmöbler eller Byarums Bruk. Förslagsvis kan de kombineras med hängmattor och prydas med vacker dekoration.

Upplev Svenssons

Vi välkomnar alla att besöka oss för att betrakta och provsitta våra soffor i våra butiker runtom i Sverige. Provsitt gärna och känn på våra möbler i person innan ni bestämmer er. Om ni skulle hitta några möbler som faller er i smaken kan vi gladeligen bistå med fri frakt och hjälp med inbärning och installation i hemmet. Vi rekommenderar er även att titta vidare på vår hemsida för att inspireras ytterligare av vårt breda sortiment av inredningsprodukter. Välkommen att köpa dina favoriter online här hos oss på Svenssons!

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss