FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Grythyttan Stålmöbler

Grythyttan Stålmöbler

Grythyttan Stålmöbler är ett prestigefyllt varumärke känt för sin kvalitet och hållbarhet. Grythyttan Stålmöbler tillverkar utemöbler och förvaltar sitt arv av hantverksskicklighet och noggrant utvalda material sedan slutet på 1800-talet då de arbetade med hästskor. Deras klassiska trädgårdsmöbler såsom serien A2 presenterades på Stockholmsutställningen 1930 och de bytte då inriktning till möbeltillverkning. Grythyttan stol och Grythyttan bord erbjuder tidlös design och utmärkt komfort. Här på Svenssons hittar du ett brett utbud av dessa distinkta stålmöbler. Välj Grythyttan för en stilren utomhusmiljö.

*Gäller lagerfört från Grythyttan Stålmöbler t.o.m. 28/7-24 och kan kombineras med andra erbjudanden. Rabatten räknas från rekommenderat pris.

162 träffar sorterat på
A2 fåtölj - Ek olja-varmförzinkat stativ - Grythyttan Stålmöbler
Grythyttan Stålmöbler

A2 fåtölj, Ek olja-varmförzinkat stativ

3 544 kr4 170 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 162
1
...
5

Stilren utomhusmiljö med utemöbler från Grythyttan

Med vår stora samling av Grythyttan stol och Grythyttan bord, strävar vi efter att erbjuda dig möbler av högsta kvalitet med unika och tidlösa designer. Grythyttan Stålmöbler har varit en symbol för svensk kvalitet och innovation sedan företagets start. Varje Grythyttan stol och Grythyttan bord är tillverkade med noggrannhet och precision, vilket resulterar i möbler som inte bara är estetiskt tilltalande, men också praktiska och hållbara.

Här på Svenssons erbjuder vi ett brett sortiment av Grythyttan Stålmöbler. Från den klassiska Grythyttan stolen, med sin ergonomiska design och bekvämlighet, till Grythyttan bord, som erbjuder både funktionalitet och stil. Dessa möbler är det perfekta tillskottet till din utomhusmiljö och ger din uteplats en elegant och modern touch.

Oavsett om du letar efter en Grythyttan stol för att njuta av soliga dagar i trädgården eller ett Grythyttan bord för att skapa det perfekta utrymmet för utomhusmiddagar, har vi det du behöver. Vi är stolta över att erbjuda Grythyttan Stålmöbler, ett varumärke som är känt för sin kvalitet, hållbarhet och tidlös skönhet.

Så tveka inte, utforska vårt sortiment av Grythyttan stol och Grythyttan bord här på Svenssons och upplev den överlägsna kvaliteten och designen hos Grythyttan Stålmöbler. Med Grythyttan kan du skapa en utomhusmiljö som är lika bekväm som den är stilfull.

Populära filtreringar

Grythyttan stolGrythyttan bordGrythyttan A2Grythyttan bänkarGrythyttan dynorGrythyttan sofforHigh Tech

c/o Svenssons

Följ oss