FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Grythyttan stol

Välkommen till vårt utbud av Grythyttan stolar. Grythyttan är känt för sin eleganta design, högkvalitativa material och gedigna hantverk. Med en lång tradition av tillverkning i Sverige erbjuder Grythyttans stolar en perfekt kombination av stil och komfort. Utforska vårt sortiment av Grythyttan stolar och hitta den perfekta sittplatsen för ditt hem eller trädgård.
21 träffar
A2 fåtölj - Ek olja-varmförzinkat stativ - Grythyttan Stålmöbler
Grythyttan Stålmöbler

A2 fåtölj, Ek olja-varmförzinkat stativ

4 170 kr
I webblager
Visar 21 produkter av totalt 21

Inred din uteplats med en Grythyttan stol

Grythyttan är synonymt med tidlös skandinavisk design och förstklassigt hantverk. Varumärket har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. Med fokus på att skapa hållbara och vackra möbler har Grythyttan etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av stolar i Sverige.

Grythyttan är känd för sin ikoniska A2-stol, som är ett utmärkt exempel på varumärkets unika designfilosofi. Denna stol kombinerar en minimalistisk estetik med en bekväm sittupplevelse. Tillverkad av högkvalitativt stål och trä är en Grythyttan stol en perfekt balans mellan stil, funktion och hållbarhet.

När du väljer en Grythyttan stol kan du vara säker på att du investerar i en möbel av högsta kvalitet. Varje stol tillverkas med omsorg och precision av skickliga hantverkare som har en genuin passion för sitt arbete. Resultatet är möbler som inte bara är vackra att se på, utan också bekväma och slitstarka.

På Svenssons erbjuder vi ett omfattande utbud av Grythyttan stolar i olika utföranden för att passa olika smaker och inredningsstilar. Oavsett om du letar efter en stol till balkongen eller trädgården kan du hitta en Grythyttan stol som uppfyller dina behov. Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av den tidlösa skönheten och funktionaliteten hos Grythyttans stolar.

Grythyttan erbjuder enastående möbler som kombinerar skandinavisk design, kvalitet och hållbarhet. Med en Grythyttan stol kan du skapa en stilfull och bekväm atmosfär i ditt hem eller utomhusmiljö. Utforska vårt sortiment av Grythyttan stolar på Svenssons och välj en möbel som kommer att vara en uppskattad del av ditt hem i många år framöver.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss