FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Utemöbler & Trädgårdsmöbler/Loungemöbler/Loungefåtölj & Utefåtölj

Loungefåtölj & Utefåtölj

En snygg och skön loungefåtölj blir lätt den nya favoitplatsen utomhus. Här hittar du bekvämma och snygga utefåtöljer för alla härliga dagar i solen.
273 träffar sorterat på
Palissade Low loungefåtölj - olive - HAY
HAY

Palissade Low loungefåtölj, olive

5 399 kr6 749 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 273
1
...
8

Loungefåtölj

Bra loungefåtöljer ska vara som goda vänner, du ska både kunna känna dig bekväm och kunna lita på dem. Oavsett om du vill koppla av i din trädgård eller på balkongen med en god bok, eller tillbringa en trevlig stund med familj och vänner, så vill du att din utefåtölj ska vara både sittriktig och vacker. I sällskap med våra loungefåtöljer som kombinerar god ergonomi med snygg design, kan du försäkra dig om att få både en skön och vilsam stund.

Kombinera och komplettera

Möbler, precis som människor, trivs bäst i grupp. Du kan välja att komplettera våra utefåtöljer med några av deras "storasyskon" bland loungesoffor eller trädgårdssoffor. Väljer du samma designers så får du ett enhetligt möbelarrangemang. Du kan också kombinera en loungesoffa av en särskild modell med ett par stolar i ett annat material och med ett annat uttryck. Det skapar en intressant atmosfär! Inget möbelarrangemang är heller fullständigt utan ett soffbord eller avlastningsbord där fika eller ett par glas med din favoritförfriskning kan dukas upp. Låt din personliga smak styra! Oavsett om du föredrar en lyxig loungegrupp eller en enkel karmstol har vi på Svenssons något för dig.

Handla utefåtöljer online

Lika bekvämt som det är att sitta i någon av våra utemöbler tycker vi också att det ska vara att beställa dem och få dem hemlevererade. Du kan komma in och provsitta i en av våra butiker, eller beställa direkt här från hemsidan. Det är kostnadsfritt att få möblerna hemfraktade och du kan dessutom välja att få hjälp med inbärning och montering av dina möbler. Hos Svenssons handlar du alltid säkert och bekvämt!

Vad är en utefåtölj?

Vilken skötsel behöver en utefåtölj?

Vilka olika typer av utefåtöljer finns det?

c/o Svenssons

Följ oss