FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Loungemöbler/Loungefåtöljer

Loungefåtöljer

En snygg och skön loungefåtölj blir lätt den nya favoitplatsen utomhus. Här hittar du bekvämma och snygga loungefåtöljer för alla härliga dagar i solen.
53 träffar
MG501 Cuba Outdoor fällfåtölj - flätning sesame, teak - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

MG501 Cuba Outdoor fällfåtölj, flätning sesame, teak

8 190 kr
Fåtal i lager
Visar 36 produkter av totalt 53
12

Utemöbler - fåtöljer

Bra fåtöljer ska vara som goda vänner, du ska både kunna känna dig bekväm och kunna lita på dem. Oavsett om du vill koppla av i din trädgård eller på balkongen med en god bok, eller tillbringa en trevlig stund med familj och vänner, så vill du att din utemöbel ska vara både sittriktig och vacker. I sällskap med våra fåtöljer som kombinerar god ergonomi med snygg design, kan du försäkra dig om att få både en skön och vilsam stund.

Kombinera och komplettera

Möbler, precis som människor, trivs bäst i grupp. Du kan välja att komplettera våra fåtöljer med några av deras "storasyskon" bland soffor. Väljer du samma designers så får du ett enhetligt möbelarrangemang. Du kan också kombinera en soffa av en särskild modell med ett par stolar i ett annat material och med ett annat uttryck. Det skapar en intressant atmosfär! Inget möbelarrangemang är heller fullständigt utan ett soffbord eller småbord där fika eller ett par glas med din favoritförfriskning kan dukas upp. Låt din personliga smak styra! Oavsett om du föredrar en lyxig loungegrupp eller en enkel karmstol har vi på Svenssons något för dig.

Handla utemöbler online

Lika bekvämt som det är att sitta i någon av våra möbler tycker vi också att det ska vara att beställa dem och få dem hemlevererade. Du kan komma in och provsitta i en av våra butiker, eller beställa direkt här från hemsidan. Det är kostnadsfritt att få möblerna hemfraktade och du kan dessutom välja att få hjälp med inbärning och montering av dina möbler. Hos Svenssons handlar du alltid säkert och bekvämt!

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer