FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Soffbord utomhus

Söker du ett soffbord för att göra uteplatsen komplett. Här hittar du ett stort utbud av snygga soffbord från välkända varumärken.
362 träffar sorterat på
Palissade Low Table bord 81,5x86x38 cm - Olive - HAY
HAY

Palissade Low Table bord 81,5x86x38 cm, Olive

5 799 kr7 249 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 36 produkter av totalt 362
1
...
11

Soffbord och småbord för uteplatser

Det finns nästan inget bättre än att planera inför den kommande sommaren. Det gör inget om du är sent ute, eller om du redan nu planerar inför nästa säsong. När det gäller att planera sin uteplats för lata dagar i solen, eller trevliga grillkvällar tillsammans med vänner och bekanta, så är det viktigt att hitta rätt utemöbler. När det kommer till utemöbler så finns det mycket att välja på, och här gäller det att välja rätt bland traditionella cafémöbler, loungefåtöljer, utebord, soffbord och avlastningsbord. När det är kvalitet som gäller kommer du garanterat att hitta många valmöjligheter i vår trevliga webbutik!

Skapa din perfekta uteplats

När du skapar en perfekt plats i hemmet, då kallas det att inreda sitt hem. När du skapar en perfekt uteplats kan det istället vara mycket du behöver utreda för att verkligen få till det. Det kanske inte bara gäller soffbord och småbord, på en uteplats kan det finnas mycket mer än så! Det kan gälla accessoarer som inredningsdetaljer eller en trevlig fotpall till din favoritplats. När det gäller sena kvällar kan du dessutom behöva passande utomhuslampor som livar upp den annars mörka uteplatsen.

Rätt plats för utemöbler och accessoarer

Hur det än är med dina behov för att skapa din perfekta utemiljö, så har du kommit till den rätta platsen. Hos oss på Svenssons i Lammhult hittar du allt från soffbord och cafébord till diverse möbler, samt de accessoarerna du behöver. Här får du alltid den högsta kvaliteten och servicen, gällande att från bra priser, snabba leveranser, montering och fri frakt. Vi finns här för att göra ditt hem till en plats där du, dina vänner och familjen kan njuta - alla dagar om året!

c/o Svenssons

Följ oss