FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Loungesoffor

En loungesoffa i trägården är den perfekta plasten för att umgås med vänner och familj på varma sommarkvällar. Här hittar du loungesoffor med hög kvalitet och komfort.
177 träffar
Paletti modulsoffa - sahara, mittdel - Fatboy
Fatboy

Paletti modulsoffa, sahara, mittdel

9 099 kr9 469 kr
Fåtal i lager
Visar 36 produkter av totalt 177
1
...
5

Loungegrupper för många tillfällen

Sittgrupper/Loungegrupper utgör en viktig del av ett hem. Dessa möbler kan lägga grunden till en vacker inredning och förgylla många platser – inomhus som utomhus. En loungegrupp fungerar ofta som hjärtat i ett hem, en plats där härliga kvällar spenderas i samtal och skratt. Fulländade loungesoffor förenar funktionalitet och design – först då uppnås hög kvalité! Därför kan det upplevas både svårt att hitta och att välja ut dessa möbler för sitt hem. Lyckligtvis finns det gott om alternativ i vårt stora utbud!

Variation av design

Svenssons i Lammhult erbjuder en stor variation av högkvalitativa designmöbler, skapade av väletablerade, nordiska formgivare. Balans mellan praktisk lämplighet och estetik kännetecknar våra möblers formgivning och design. Vi är övertygade om att ni kan finna många produkter att anpassa till er inredning. Eller så kan ni även skapa en ny från grunden tillsammans med oss. Inred er terrass eller uteplats med fantastiska skapelser som exempelvis möbler från Grythyttan eller Byarums bruk. Förslagsvis kan de kombineras med hängmattor och prydas med vacker dekoration.

Upplev Svenssons

Vi välkomnar alla att besöka oss för att betrakta och provsitta våra soffor och bänkar i våra butiker runtom i Sverige. Provsitt gärna och känn på våra möbler i person innan ni bestämmer er. Om ni skulle hitta några möbler som faller er i smaken kan vi gladeligen bistå med fri frakt och hjälp med inbärning och monterat i hemmet. Vi rekommenderar er även att titta vidare på vår hemsida för att inspireras ytterligare av vårt breda sortiment av inredningsprodukter. Välkommen att köpa dina favoriter online här hos oss på Svenssons!

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer