FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trädgårdsbänk

Välkommen till vår kategori för trädgårdsbänkar! Här hittar du ett brett utbud av bekväma och eleganta trädgårdsbänkar som kommer att förvandla din utomhusmiljö till en avkopplande oas. En trädgårdsbänk passar perfekt till din uteplats och skapar en naturlig mötesplats i din trädgård eller på din altan.
295 träffar sorterat på
Palissade Dining bänk med armstöd - olive - HAY
HAY

Palissade Dining bänk med armstöd, olive

7 400 kr9 899 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 36 produkter av totalt 295
1
...
9

Skapa en trevlig mötesplats i din trädgård med en trädgårdsbänk

Vår kategori för trädgårdsbänkar erbjuder ett omfattande sortiment av möjligheter att förbättra din utomhusmiljö. En trädgårdsbänk är inte bara en praktisk plats att sitta och koppla av, den kan också bli en attraktiv accent i din trädgård eller på din uteplats. Vi erbjuder trädgårdsbänkar i olika material, inklusive trä och metall, för att passa olika stilar och preferenser.

Våra träbänkar är tillverkade av hållbart trä som är motståndskraftigt mot väder och vind. De ger en rustik och naturlig känsla till trädgården och kan enkelt anpassas med dynor och kuddar för extra komfort. Om du föredrar en mer modern look kan du utforska vårt utbud av metallbänkar. Dessa bänkar är tillverkade av robusta material och har ofta elegant design som kan komplettera din trädgård eller uteplats på ett stilfullt sätt.

Oavsett vilken typ av trädgårdsbänk du väljer, kan du vara säker på att du investerar i en kvalitetsprodukt som kommer att vara en pålitlig följeslagare i många år framöver. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta trädgårdsbänken för att skapa en avkopplande och inbjudande utomhusmiljö.

Hur kan jag använda en trädgårdsbänk för att skapa en inbjudande utomhusmiljö?

Vad bör jag tänka på när jag väljer en trädgårdsbänk?

Populära filtreringar

Grythyttan bänkarFermob bänkarHAY bänkar

c/o Svenssons

Följ oss