FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Utestolar & Trädgårdsstolar

Utestolar

Förgyll din trädgård eller uteplats med vackra utestolar. Hos oss hittar du stolar för utomhusbruk från välkända märken.
TrädgårdsstolarTrädgårdsbänkarUtomhuspallar & SittpuffarSolstolarSolsängarHängmattorHammockarDäckstolar
1457 träffar
Sixties fåtölj - Liquorice - Fermob
Fermob

Sixties fåtölj, Liquorice

5 075 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 1457
1
...
41

Bekväma sittplatser utomhus 

När solen kikar fram är det härligt att ha en mysig uteplats att spendera de varma dagarna på. Då är det viktigt att ha utemöbler av hög kvalitet och komfort. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och tåliga utestolar och trädgårdsstolar för din uteplats. Matcha de vackra stolarna med ett utebordför att få en komplett sittplats utomhus. Perfekt för att sitta ner och ta en fika i solen för att få lite extra frisk luft.  

Vackra utomhusmöbler 

Det är viktigt för oss att alla produkter vi säljer har hög kvalitet och komfort för att uppnå optimal hållbarhet. Oavsett vilken stol du väljer ska den tåla Sveriges varierande klimat. Det är självklart viktigt att ta hand om möblerna för att uppnå deras fulla potential. Vi har ett stort utbud av utestolar för att du ska hitta en design som du älskar. Oavsett om det ska fungera som en balkongmöbel eller placeras i växthuset eller uteplatsen på gården så är vi säkra på att du kommer att hitta de du söker här.  

Populära trädgårdsstolar kommer från bland annat dessa varumärken 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer