FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Solstolar

En solstol är ett måste när sommaren kommer. Här hittar du sköna solstolar så att du kan njuta utomhus alla varma och soliga dagar.
39 träffar
Amigo solstol - svart - Fiam
Fiam

Amigo solstol, svart

2 221 kr2 795 kr
I lager
Visar 36 produkter av totalt 39
12

Njut i solen

Frisk luft är viktigt för vårt välmående. Att spenderar tid ute i naturen ger oss extra energi och lugn i vardagen. Att ta en lugn stund i solen för att ladda energi mår alla bra av. Därför är det betydelsefullt att ha en bekväm och komfortabel solstol. Placera en solstol på ett trädäck eller altanen eller varför inte mitt i gräset. Eller kanske du söker en som är perfekt för alla sommaren stranddagar. Vi på Svensson har ett stort utbud av bekväma och kvalitativa solstolar för att du ska hitta en som är perfekt för dig.  

Sommarens möbel

Fällbara solstolar är mycket härligt att ha på våren och sommaren. En minut i solen blir lätt 5 minuter och sedan en timme. Av den anledningen är det viktigt att din solstol är mycket bekväm. För optimal komfort är ett tips att välja en solstol som går att fälla eller reglera ryggstödet på. Den friska luften och naturens lugnande ljud ger en avslappnad känsla i kroppen och huvudet. Vare sig du ligger på stranden eller i trädgården är det mycket behagligt att känna solens strålar värma och de lätta brisarna svalka samtidigt. En bekväm solstol kommer garanterat att bli en favoritmöbel för alla årets soliga dagar.  

Populära tillverkare 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer