FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Solstolar

En solstol är ett måste när sommaren kommer. Här hittar du sköna solstolar så att du kan njuta utomhus alla varma och soliga dagar.
101 träffar
Futura BeComfort solstol - Becomfort dark grey - Lafuma
Lafuma

Futura BeComfort solstol, Becomfort dark grey

4 644 kr5 160 kr
På väg till oss
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 101
1
...
3

Njut i solen med en solstol

Frisk luft är viktigt för vårt välmående. Att spenderar tid ute i naturen ger oss extra energi och lugn i vardagen. Att ta en lugn stund i solen för att ladda energi mår alla bra av. Därför är det betydelsefullt att ha en bekväm och komfortabel solstol. Placera en solstol på ett trädäck eller altanen eller varför inte mitt i gräset. Eller kanske du söker en som är perfekt för alla sommaren stranddagar. Vi på Svenssons har ett stort utbud av bekväma och kvalitativa solstolar för att du ska hitta en som är perfekt för dig.  

Sommarens möbel - Solstol

Fällbara solstolar är mycket härligt att ha på våren och sommaren. En minut i solen blir lätt 5 minuter och sedan en timme. Av den anledningen är det viktigt att din solstol är mycket bekväm. För optimal komfort är ett tips att välja en solstol som går att fälla eller reglera ryggstödet på. Den friska luften och naturens lugnande ljud ger en avslappnad känsla i kroppen och huvudet. Vare sig du ligger på stranden eller i trädgården är det mycket behagligt att känna solens strålar värma och de lätta brisarna svalka samtidigt. En bekväm solstol kommer garanterat att bli en favoritmöbel för alla årets soliga dagar.  

Populära tillverkare 

Populära filtreringar

Fiam solstolSolstol trä

Tips & Inspiration

c/o Svenssons

Följ oss