FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Solsängar

Letar du efter den bekvämaste möbeln för soliga och varma dagar. Här hittar du solsängar med hög komfort och kvalitet för att kunna njuta utomhus.
87 träffar
Amigo Solsäng - tyg sage green, aluminiumstativ - Fiam
Fiam

Amigo Solsäng, tyg sage green, aluminiumstativ

2 376 kr2 975 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 87
1
...
3

En ny favoritplats utomhus 

En solsäng är en kombination av en säng och en stol. En mycket bekväm möbel som är mycket behaglig att vila i utomhus.  Den friska luften och solen värme får oss att koppla av helt i kroppen. Ligg under trädens grenar och lyssna på fåglarna eller ta en paus vid poolen med en drink. Hos oss hittar du komfortabla och högkvalitativa solsängar för att du ska hitta en som kan bli din nya favoritplats utomhus.  

En härlig solsäng för de varma dagarna 

Att spendera tid utomhus ger oss energi genom att bidra med frisk luft för att kunna ladda batterierna. En solbädd är den perfekta möbeln för en tupplur ute i naturen. Det är även den perfekta solstolen för dig som gillar att hänga vid poolen. En solsäng är lång och mjuk för att kroppen ska kunna sjunka ner skönt i stolen. Det fällbara ryggstödet gör den optimal för att du alltid ska kunna vila i en skön position. Investera i en lyxig solbädd till trädgården. Vi har varianter i trä, dun och polyester för att du ska hitta en som matchar dina stilpreferenser.  

Populära solsängar 

Populära filtreringar

Solsäng i träFiam solsängar

Vad är skillnaden på en solsäng och en solstol?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer