FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Utestolar & Trädgårdsstolar/Utomhuspallar & Sittpuffar

Utomhuspallar & Sittpuffar

En liten extra detalj och sittplats till uteplatsen. Här hittar du utomhuspallar och sittpuffar att ha i trädgården.
21 träffar
Palissade pall - olive - HAY
HAY

Palissade pall, olive

2 670 kr3 199 kr
På väg till oss
Visar 21 produkter av totalt 21

Utomhuspallar

Små sittpuffar eller en utomhuspall är perfekt om du behöver en extra sittplats utomhus. Ett komplement till loungemöbeln eller något att ta med på en utflykt. Vi har olika sorters utomhuspallar för olika ändamål. Det är en liten enkel möbel som kan placeras överallt efter behov. Hos oss på Svenssons hittar du snygga och komfortabla utomhuspallar och sittpuffar från välkända märken.  

Olika typer av utomhuspallar 

Här hittar du utomhuspallar för olika ändamål. V-1 pall från Grythyttan Stålmöbler är en stilren pall i stål och teak. Den höga modellen gör pallen perfekt som barstol till en utomhusbar. Skagerak har små pallar i trä som fungerar utmärkt som komplement till ett litet cafébord. Pallarna är hopfällbara så att du smidigt kan lägga undan dom när de inte används.Ferm Living Desert pall kommer i olika färger och mönster. Det är den ultimata pallen att ha med sig på utflykt. Den nätta designen med en sits av tyg gör att den tar mycket lite plats om du vill ha med dig en sittplats på alla äventyr. Divine sittpuff från Cane-line är det idealiska alternativet om du letar efter något som kan fullända din loungemöbel.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer