FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Hängmatta

En hängmatta är inte bara ett bekvämt sätt att vila och slappna av, det är också en stilfull och praktisk inredningsdetalj för trädgården eller uteplatsen. Vår samling erbjuder ett brett utbud av hängmattor i olika storlekar och färger.
61 träffar
Fatboy Superb Deluxe hängmatta - rock grey - Fatboy
Fatboy

Fatboy Superb Deluxe hängmatta, rock grey

8 299 kr
Beställningsvara
Headdemock Superb hängmatta inkl. nackkudde - Mist-inkl. svart ställning - Fatboy
Fatboy

Headdemock Superb hängmatta inkl. nackkudde, Mist-inkl. svart ställning

5 859 kr6 839 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 61
12

Slappna av i en hängmatta

Njut i en hängmatta under sommarens härliga månader. På Svenssons har vi både hängmattor du hänger mellan två träd och hängmattor med stativ så att du kan ställa den vart du vill i trädgården eller på uteplatsen. Hängmattorna från Fatboy finns i flera olika färger och går att låta stå ute då deras superstarka tyg är vatten- och smutsavvisande.

Med vårt utbud av hängmattor kan du hitta den perfekta kompanjonen för att njuta av soliga dagar och avkopplande stunder utomhus. Våra hängmattor är inte bara bekväma och praktiska, de är också stilfulla och kan fungera som attraktiva inredningsdetaljer i utomhusmiljön. Med olika färger kan du välja en hängmatta som passar perfekt till din trädgårdsdesign eller uteplats. Skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär med en hängmatta som blir en naturlig mittpunkt för umgänge och avkoppling.

Bläddra igenom vår kategori med hängmattor och upptäck det perfekta tillskottet till din utomhusmiljö. Oavsett om du vill koppla av i trädgården, på balkongen eller vid sjön, har vi den perfekta hängmattan för dig.

Populära filtreringar

Fatboy hängmatta

Varför är en hängmatta ett utmärkt val för både avkoppling och design?

Vad gör Fatboys hängmattor ett populärt val för trädgårdsinredning?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss