FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Runt utebord & runt trädgårdsbord

Våra noggrant utvalda runda utebord och runda trädgårdsbord är perfekta för att skapa en mysig och inbjudande utomhusmiljö. Varje runt utebord i denna kategori kombinerar funktionalitet, hållbarhet och estetik för att ge din uteplats en exklusiv touch. Utforska vårt sortiment och hitta ett perfekt runt utebord eller trädgårdsbord för ditt utomhusliv.
892 träffar
9A matbord - Teak Ø120 cm - Grythyttan Stålmöbler
Grythyttan Stålmöbler

9A matbord, Teak Ø120 cm

13 530 kr
I webblager
Palissade Cone runt cafébord - olive, ø70 - HAY
HAY

Palissade Cone runt cafébord, olive, ø70

5 279 kr6 599 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 892
1
...
25

Skapa en inbjudande utomhusmiljö med ett runt utebord & runt trädgårdsbord

Att inreda utomhusmiljön är lika viktigt som att dekorera insidan av ditt hem. Med våra runda utebord och trädgårdsbord kan du skapa den ultimata utomhusmiljön. Dessa möbler är inte bara en praktisk lösning, utan också ett vackert tillskott till din utomhusinredning.

Vi har ett stort sortiment av runda utebord och trädgårdsbord i olika storlekar, material och stilar. Om du letar efter något klassiskt och tidlöst, kan våra träbord vara det perfekta valet. De är robusta och hållbara, vilket gör dem idealiska för det skandinaviska klimatet. För en mer modern look, erbjuder vi bord i metall som lägger till en trendig touch till din uteplats.

Våra runda utebord och trädgårdsbord är inte bara attraktiva utan också funktionella. De är perfekta för att samla vänner och familj för sommarfester, grillkvällar eller bara för att njuta av en lugn stund utomhus. Deras runda form främjar samtal och interaktion, vilket gör dem till ett utmärkt val för sociala tillfällen.

Vi på Svenssons är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som förbättrar ditt utomhusliv. Utforska vårt sortiment av runda utebord och trädgårdsbord och hitta den perfekta möbeln för din utomhusmiljö.

c/o Svenssons

Följ oss