FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Iittala

Iittala

Med över 140 års erfarenhet erbjuder Iittala en unik kombination av tidlös design och vacker inredning för hemmet. Utforska deras omfattande sortiment av vackert designade glas, porslin, vaser och mycket mer. Skapa en stilfull och elegant atmosfär i ditt hem med Iittalas ikoniska produkter som passar perfekt för både vardag och fest.

11 träffar
Visar 11 produkter av totalt 11

Skapa en vacker och elegant atmosfär i ditt hem med Iittala

Med en rik historia som sträcker sig över 140 år har Iittala etablerat sig som en symbol för kvalitet, stil och skandinavisk design. Deras produkter kombinerar funktion och estetik på ett unikt sätt och har blivit älskade av designentusiaster över hela världen.

Iittalas sortiment inkluderar ett brett utbud av produkter för att förhöja skönheten i ditt hem. Upptäck deras magnifika glas som är skapade med omsorg och expertis. Varje glas är en konstnärlig skapelse och ger en känsla av elegans och sofistikation till ditt bord. Dessutom erbjuder Iittala en imponerande samling av porslin i stilrena mönster och färger, perfekt för att sätta tonen för en minnesvärd måltid.

Utöver glas och porslin erbjuder Iittala också vacker dekoration. Iittalas designade ljusstakar, vasar och dekorativa föremål är utmärkta val för att skapa en atmosfär av harmoni och skönhet i ditt hem.

Varje produkt från Iittala kännetecknas av en enkelhet som står emot trender och tidens gång. Deras tidlösa design och högkvalitativa material gör att produkterna kan njutas av generation efter generation. Med Iittalas produkter kan du skapa en stilfull och modern inredning som speglar din personliga smak och estetik.

Utforska det förtrollande sortimentet av Iittala och låt ditt hem bli en plats för tidlös skönhet och funktionalitet. Med deras engagemang för kvalitet och design är Iittala ett varumärke som fortsätter att inspirera och berika våra liv.

Populära filtreringar

Iittala ljusstakeIittala vasIittala ljuslyktaAlvar Aalto vasKastehelmi ljuslyktaIittala lampaIittala tallrikarIittala vinglasIittala champagneglasIittala ölglasIittala glas

c/o Svenssons

Följ oss