FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Swedese/Lamino fåtölj

Lamino fåtölj

Som en av Sveriges mest ikoniska och älskade möbler, erbjuder Lamino fåtöljer av Swedese en unik kombination av komfort, hållbarhet och tidlös design. Varje Lamino fåtölj är ett bevis på Swedeses hantverksskicklighet och deras engagemang för hållbar produktion
43 träffar
Lamino fåtölj och fotpall oljad ek/fårskinn - Scandinavian Grey (grå) - Swedese
Swedese

Lamino fåtölj och fotpall oljad ek/fårskinn, Scandinavian Grey (grå)

28 977 kr28 985 kr
I webblager
Lamino fåtölj jubileumsutgåva Svenssons 125 år - Oljad ek-rödbrunt tärnsjöläder - Swedese
Swedese

Lamino fåtölj jubileumsutgåva Svenssons 125 år, Oljad ek-rödbrunt tärnsjöläder

22 320 kr27 900 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 43
12

Lamino fåtölj

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1956, har Lamino fåtöljen blivit en symbol för det svenska möbeldesignarvet. Den eleganta böjträstrukturen och det generösa fåtöljutrymmet gör varje Lamino fåtölj till en sann njutning att sitta i. Vi erbjuder ett brett utbud av Lamino fåtöljer i olika material och färger, anpassade för olika smaker och inredningsstilar.

Varje Lamino fåtölj är ett mästerverk av hantverk, skapad av Swedese i Smålands skogar. Fåtöljens skönhet ligger inte bara i dess yttre design, men också i dess inre kvalitet. Swedese använder bara de bästa, hållbart inköpta materialen för att skapa sina Lamino fåtöljer, vilket garanterar att de kan avnjutas i generationer.

Swedeses Lamino fåtöljer erbjuder inte bara exceptionell komfort, men också funktionalitet. Deras lätta men robusta design gör dem enkla att flytta och passar perfekt i alla hem, oavsett storlek. Dessutom ger deras tidlösa estetik en känsla av klass och elegans till varje rum de placeras i. Utforska vårt sortiment av Lamino fåtöljer idag och upptäck varför de har älskats av generationer av svenskar.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss