FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Dekoration/Skulpturer & Porslinfigurer

Skulpturer & Porslinfigurer

Inred ditt hem med vackra skulpturer och porslinfigurer för att få en kreativ och personlig känsla i ditt hem. Här hittar du alla typer av dekorativa skulpturer och porslinsfigurer från välkända märken.
91 träffar
Astro skultpur - Vattumannen - Kähler
Kähler

Astro skultpur, Vattumannen

719 kr899 kr
I webblager
Donna skulptur - White, red - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Donna skulptur, White, red

372 kr465 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 91
1
...
3

Dekorativa detaljer 

Skulpturer och porslinsfigurer är inga nödvändiga föremål men ändå älskar vi att pryda vårt hem med det. Det fina med inredning är att allt inte behöver vara funktionellt utan det räcker med att det är vackert att kolla på. Statyer ger en kreativ och ombonad känsla till ditt hem. Genom att pryda ditt hem med prydliga figurer får du en personlig touch som gör ditt hem intressant. Skulpturer och statyer är ett ypperligt sätt att ge lite extra känsla och lyx till ditt hem. Hos oss på Svenssons hittar du alla möjliga skulpturer och porslinsfigurer för att du ska hitta de som gör sig perfekt i ditt hem.  

Olika typer av skulpturer och porslinsfigurer 

Ett kreativt och personligt hem är ett hemtrevligt hem. Att komma hem till en person som har en tydlig och genomtänk stil på sin inredning är spännande och kul. Genom att uttrycka dig själv genom konst och inredning speglar du direkt din personlighet i ditt hem. En liten skulptur gör sig perfekt i precis alla rum på exempelvis en hylla, i fönstret eller på ett bord. Om du letar efter den perfekta träskulpturen är Kay Bojesen verkligen värt att kolla in. De har ett oändligt utbud av olika sorters skulpturer formade som djur, människor och fordon. Förutom att det är en utsökt inredningsdetalj är det även en mycket fin gåva att ge bort till en vän eller bekant. En av deras mest populära träfigurer är utan tvekan Kay Bojesen apa som du kan köpa huvudbonader till för att ge den en extra personlig stil. Om du söker något lagom inför jul har Rörstrand vackra porslinsfigurer. Dessa figurer kan bilda ett luciatåg och fungerar samtidigt som ljushållare. Den ultimata juldekorationen för att skapa en mysig julstämning. Kika in vårt utbud med över 200 olika skulpturer och porslinsfigurer så är vi säkra på att du kommer hitta minst en som du älskar.  

Vilken roll spelar kvalitet och design i skulpturer?

Hur kan man bäst vårda och bevara porslinfigurer?

c/o Svenssons

Följ oss