FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Fladdermusfåtölj

Upptäck en värld av komfort och stil med våra noggrant utvalda fladdermusfåtöljer, perfekta för att skapa ett avslappnat och inbjudande hem. Vårt handplockade sortiment av fladdermusfåtöljer är utformat för att uppfylla alla dina behov av komfort, funktionalitet och estetik.
8 träffar
Visar 8 produkter av totalt 8

Inred ditt hem med en ikonisk Fladdermusfåtölj

Fladdermusfåtöljen, med sin unika design och utmärkta komfort, har blivit en ikon inom möbeldesign. Med dess rymliga sittplats och generösa armstöd, erbjuder fladdermusfåtöljen en avkopplande oas, perfekt för att läsa en bok, titta på TV eller bara koppla av efter en lång dag.

På Svenssons förstår vi att varje hem är unikt. Därför erbjuder vi fladdermusfåtöljer i flera färger, så att du kan hitta den perfekta fåtöljen som kompletterar ditt hem. Oavsett om du letar efter en statement-piece för ditt vardagsrum, eller en mysig stol för ditt sovrum, kommer du att hitta din fladdermusfåtölj hos oss.

Vi tror på kvalitet och hållbarhet, därför har alla våra fladdermusfåtöljer tillverkats med största omsorg och hantverksskicklighet. När du köper en fladdermusfåtölj från Svenssons kan du vara säker på att du får en produkt som är gjord för att hålla i generationer.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss