FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Textil/Gardiner/Gardinkappor

Gardinkappor

Gardinkappor är ett enkelt sätt att skapa en hemtrevlig och ombonad känsla i alla rum. Hos oss hittar du gardinkappor i olika material och färger för att du ska hitta de som passar just dit hem.
0 träffar
Visar 0 produkter av totalt 0

Uppnå den hemtrevligaste känslan i ditt hem 

Gardiner är ett enkelt och vackert sätt att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla i alla rum. Att pryda ett hus med tyger ger en varm känsla till hemmet. Pryd köket med vackra linnegardiner och låt ljuset sippra igenom fönstret för att skapa ett behagligt ljus. Vi har gardinkappor i alla färger för alla rum och hem.  

Mjuk inredning 

Gardinkappor ger en mjuk och elegant känsla. Veckade gardinkappor skapar ett fint fall och skapar direkt en hemtrevlig känsla. Hissgardiner är det perfekta valet om du vill kunna justera ljusinsläppet efter ditt behag. Matcha gardinkappor med resterande inredning för att skapa en helhet i rummet. Eller välj en färgstark gardinkappa för att ge rummet en extra färgklick och pigga upp. Gardinkappor är även perfekt att kombinera med tjockare gardineri lager som skapar dimension i rummet.  

Populära märken på gardinkappor 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer