FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trädgårds- och utomhusdetaljer

Hör fåglarnas kvitter från trägården på morgonkvisten. Hr hittar du bland annat fågelbad, solskydd och andra trädgårdsdetaljer.
720 träffar sorterat på
Snäcka fågelbad - Aluminium - Byarums bruk
Byarums bruk

Snäcka fågelbad, Aluminium

1 808 kr2 260 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 720
1
...
20

Utomhusdekoration

Här hos oss på Svenssons tycker vi att dekoration är någonting viktigt i vardagen. Visst är det mysigt med kvittrande fåglar i trädgården en varm och härlig vårdag? Eller en mysig, brinnande eldkorg under vinterns kyla som värmer dig och din familj? Hos oss på Svenssons får ni själva välja vilka typ av dekoration för utomhusbruk ni vill ha, allt från luftmadrasser till poolen till fågelmatare. Vi har nämligen ett stort sortiment att välja och vraka från. Dessutom är föremålen både lätta och nyttiga, allt för våra kunders belåtenhet.

Gör trädgården personlig

Visst kan det under sommaren vara mysigt med doften och synen av blommor som ni själva planterat? Det är ni som bestämmer om ni vill ha en stor planteringssäck som kan passa bra ihop med en av våra korgar, eller om ni vill ha en lite mindre variant som enklare smälter in. Målet med att inreda är att skapa något alldeles unikt och personligt som man kan kalla sitt eget. Kombinera fritt både inomhus och utomhus med allt från klockor  till krukor. Med vårt stora utbud är möjligheterna många!

Du blir ej besviken

Förutom fri leverans så är alla av våra varor av bästa kvalitet. Vi värnar om våra varor vid tillverkningen, så att de ska kunna hålla så länge som möjligt och kunna föras vidare till nästa generation. Vi är även väldigt flexibla, du kan själv välja mellan att antingen handla hos oss online eller besöka oss i en av våra butiker som finns utspridda över hela landet. Du är alltid välkommen in till oss för att titta på våra produkter och våra kunniga medarbetare svarar gladeligen på alla dina frågor och funderingar - välkommen!

c/o Svenssons

Följ oss