FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Höganäs Keramik

Höganäs Keramik

Höganäs Keramik är ett svenskt varumärke med över hundra års erfarenhet av att tillverka högkvalitativ keramik. Deras praktiska och hållbara produkter kombinerar modern teknologi med tidlös design och är perfekta för både vardagligt bruk och specialtillfällen. Med tidlös och klassisk design har Höganäs Keramik etablerat sig som en unik och omtyckt aktör på marknaden.

17 träffar
Höganäs Keramik Daga bricka 25 cm - Ek - Höganäs Keramik
Höganäs Keramik

Höganäs Keramik Daga bricka 25 cm, Ek

307 kr439 kr
I webblager
Visar 17 produkter av totalt 17

Höganäs keramik - en del av det svenska designarvet

Höganäs Keramik är ett varumärke som står för hög kvalitet, genuin hantverksskicklighet och tidlös design. Sedan 1909 har Höganäs Keramik varit en symbol för svenskt hantverk och kvalitet, och idag fortsätter varumärket att erbjuda unika keramiska produkter som är både vackra och funktionella.

Varje Höganäs Keramik-produkt är skapad med omsorg och precision, med en hängivenhet till detaljer som gör varje produkt till ett unikt konstverk. Med en stark tradition av keramiskt hantverk i ryggen, är Höganäs Keramik stolta över att fortsätta att producera keramiska produkter av högsta kvalitet, med en modern touch som passar perfekt in i dagens livsstil.

Höganäs Keramiks produkter är inte bara vackra och funktionella, de är också hållbara och tåliga nog för att stå emot tidens tand. Genom att använda de bästa materialen och den senaste tekniken i produktionen, garanterar varumärket att varje produkt, oavsett om det är muggar och koppar eller annat inomporslin och servis, är av högsta kvalitet och skapad för att hålla i många år framöver.

Med en historia av över hundra år av keramiskt hantverk och en passion för kvalitet och design, är Höganäs Keramik ett varumärke som är välkänt för sin hantverksskicklighet och tidlösa elegans. Med varje produkt som bär Höganäs Keramik-logotypen, kan du vara säker på att du äger något som är unikt, vackert och av högsta kvalitet.c/o Svenssons

Följ oss