FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Skargaarden

Skargaarden

Skargaarden tillverkar möbler som har kvaliteten att klara ett av världens mest påfrestande utomhusklimat men är vackra nog att placera inomhus. Skargaarden föddes med ambitionen att skapa något beständigt, något som kan gå i arv och som likväl känns samtida. Materialvalen är omsorgsfullt gjorda för att anknyta till det traditionellt skandinaviska och beständiga.

5 träffar sorterat på
Koster loungebord stort Ø58 cm - Teak - Skargaarden
Skargaarden

Koster loungebord stort Ø58 cm, Teak

6 500 kr
Beställningsvara
Visar 5 produkter av totalt 5

Skargaarden - Experten på utomhusmöbler

Skargaarden är en ledare inom utomhusmöbler och är kända för sin högkvalitativa design, utsökta hantverk och exklusiva material. Företaget grundades med en passion för att skapa möbler som kan förhöja upplevelsen av det nordiska trädgårdslivet, och har sedan dess utvecklat en mängd produkter som kombinerar estetisk skönhet med funktionalitet och hållbarhet.

Skargaarden är mer än bara ett varumärke.

De är experter inom utomhusmöbler och har ett djupt engagemang för att erbjuda de bästa lösningarna för att skapa en trivsam och vacker utomhusmiljö. Varje produkt är designad och tillverkad med tanke på att skapa en perfekt harmoni mellan stil, komfort och hållbarhet. Med ett sortiment som innehåller allt från loungemöbler och matgrupper till solstolar och parasoller, erbjuder Skargaarden ett brett utbud av möbler för utomhusbruk. Deras utemöbler är tillverkade av teak, aluminium och rostfritt stål, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år framöver.

Skargaardens utemöbler är inte bara vackra och funktionella, utan också hållbara och miljövänliga. Företaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och använder endast hållbara material i tillverkningen av sina produkter. Skargaarden vill att deras kunder ska kunna njuta av en vacker och hållbar utomhusmiljö i många år framöver.

Vilken typ av utemöbler erbjuder Skargaarden?

Vilka material används för att tillverka Skargaardens utemöbler?

c/o Svenssons

Följ oss