FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor/Ljuskronor & Takkronor

Ljuskronor & Takkronor

En ljuskrona kan ofta bli mittpunkten av ett hem. Den vackra takbelysningen är dekorativ och kan lysa upp ett helt rum. Därför ska du välja lampa med omtanke för att du ska få exakt den känslan och stilen du söker till ditt hem.
117 träffar
2097 Sarfatti ljuskrona Halogen - mässing, 30 lampor - Flos
Flos

2097 Sarfatti ljuskrona Halogen, mässing, 30 lampor

12 739 kr19 600 kr
Beställningsvara
Cyber Monday
Visar 36 produkter av totalt 117
1
...
4

Dekorativt och exklusivt ljus för ditt hem 

En ljuskrona är oftast stor och exklusiv för att ge något extra till ditt hem. En stor takkrona drar mycket uppmärksamhet till sig och blir ofta en central punkt i hemmet. Ljus är en viktig del som påverkar den känslan vi har i vårt hem och det är därför viktigt att hitta en lampa till taket som passar just dig.  

Hos oss på Svenssons hittar du stora och mindre takkronor med unika designer för att liva upp ditt hem. 

Pryd middagsrummet med en vacker takkrona 

Middagsrummet är en samlingspunkt för stora och små sammankomster med mycket glädje. Där vill du ha ett vackert ljus men också en unik dekoration för att skapa en välkomnande och härlig känsla. En taklampa är för många då ett självklart val, men tänk dig att ta det till nästa nivå med en mycket vacker ljuskrona över bordet. En unik takkrona ger en helt annan stämning till rummet och lyfter rummets helhet. har ljuskronor i olika storlekar med 18 till 30 lampor för att du ska kunna få plats med en av deras vackra ljuskronor vare sig du har en mindre eller större yta att fylla. Ett populärt varumärke när det kommer till alla slags lampor är . Även dom har taklampor och ljuskronor i alla dess olika former och färger. Deras design är modern och nytänkande och de har allt från stilrena lampor till mer utstickande varianter.   

Vart kan jag ha en ljuskrona?

Vilken är den populäraste ljuskronan?

Populära filtreringar

Flos takkronor

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer