FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Ljuskronor & Takkronor

Ljuskronor & Takkronor

En ljuskrona kan ofta bli mittpunkten av ett hem. Den vackra takbelysningen är dekorativ och kan lysa upp ett helt rum. Därför ska du välja lampa med omtanke för att du ska få exakt den känslan och stilen du söker till ditt hem.
124 träffar
Visar 36 produkter av totalt 124
1
...
4

Dekorativt och exklusivt ljus för ditt hem 

En ljuskrona är oftast stor och exklusiv för att ge något extra till ditt hem. En stor takkrona drar mycket uppmärksamhet till sig och blir ofta en central punkt i hemmet. Ljus är en viktig del som påverkar den känslan vi har i vårt hem och det är därför viktigt att hitta en lampa till taket som passar just dig.  

Hos oss på Svenssons hittar du stora och mindre takkronor med unika designer för att liva upp ditt hem. 

Pryd middagsrummet med en vacker takkrona 

Middagsrummet är en samlingspunkt för stora och små sammankomster med mycket glädje. Där vill du ha ett vackert ljus men också en unik dekoration för att skapa en välkomnande och härlig känsla. En taklampa är för många då ett självklart val, men tänk dig att ta det till nästa nivå med en mycket vacker ljuskrona över bordet. En unik takkrona ger en helt annan stämning till rummet och lyfter rummets helhet. Flos har ljuskronor i olika storlekar med 18 till 30 lampor för att du ska kunna få plats med en av deras vackra ljuskronor vare sig du har en mindre eller större yta att fylla. Ett populärt varumärke när det kommer till alla slags lampor är Louis Poulsen. Även dom har taklampor och ljuskronor i alla dess olika former och färger. Deras design är modern och nytänkande och de har allt från stilrena lampor till mer utstickande varianter.   

Tips & Inspiration

Populära filtreringar

Flos takkronor

Vart kan jag ha en ljuskrona?

Vilken är den populäraste ljuskronan?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss