FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor/Spotlights

Spotlights

Spotlights är en diskret och enkel ljuskälla som passar i alla rum i hemmet. Takspotlights hjälper dig att lysa upp ditt hem året om. Hos oss hittar du olika typer av spotlights för ditt hem.
48 träffar
Correct 3 takspotlight - Vit - By Rydéns
By Rydéns

Correct 3 takspotlight, Vit

524 kr699 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 48
12

En snygg och diskret ljuskälla 

Spotlights är ett populärt alternativ av ljuskälla i många hem. Med dimmerfunktion och nätt design kan en spotlight pryda vilket rum som helst. Med denna typ av belysning kan du få ett riktat ljus i rummet på det föremål eller yta du vill lysa upp lite extra.  

Hos oss hittar du små och stilrena men också större unika spotlights för att du ska hitta en som passar i just ditt hem. 

Stora och små spotlights 

Vi har både stora och små spotlights för alla behov. Belysning i ditt hem är viktigt för din trivsel och därför ska du välja ljuskälla med omtanke. Vad vill du skapa för känsla i ditt hem? 

Light-Pointskapar takspotlights med enkel och stilren design för alla hem. Du kan hitta spotlights med en ljuskälla för mindre ytor eller spotlightskena med flera ljus. Om du söker en spotlight där du enkelt kan justera ljusets riktning harKonsthantverk olika storlekar och modeller med rörliga armar i mässing. De har även smarta funktioner så att du smidigt kan ändra ljusbilden efter ditt behag. 

Vilken spotlight ska jag köpa?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer