FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Dekoration/Vattenkannor

Vattenkannor

För att vattna inne eller ute och finns i olika färger och storlekar. 
18 träffar
Orb vattenkanna - Cashmere - ferm LIVING
ferm LIVING

Orb vattenkanna, Cashmere

873 kr1 069 kr
På väg till oss
Grab vattenkanna - Gul - Northern
Northern

Grab vattenkanna, Gul

1 182 kr1 390 kr
I lager
Designfynd
Visar 18 produkter av totalt 18

Vattenkannor till stora och små

Något som verkligen ger liv på terrassen, balkongen eller trädgården, är alla växter. Även om man tycker om blomstrande växter, eller bäst tycker om att odla något som kan ätas, så är vatten något som är livsviktigt för deras överlevnad. En vattenkanna är ett riktigt bra hjälpmedel för att vattna alla blommor och grönsaker, vare sig de står på friland eller i olika krukor. Om man har ett växthus så är behovet för ett smart bevattningsredskap stort. Man ska t.ex. komma ihåg att terrakottakrukor suger åt sig en del av fukten i jorden, så det kan vara en bra idé att vattna dem lite oftare.

Allvar och lek

Även om vuxna ser vattningen som ett måste så ska vi inte glömma barnen som oftast tycker att det är jätteroligt att leka med det. Speciellt när de själva kan fylla upp vattenkannan och springa fram och tillbaka mellan kranen och alla växter. Kanske finns det smultron och hallon att ge vatten till? Då lär de sig också att ta hand om något levande som belönar dem rikligt med söta bär. Med en spridare har man också möjligheten till att skölja av blad, blommor och bär från pollen och andra orenheter. Den fungerar också väldigt bra till att bevattna ett nysått land, då en stark stråle kan riva upp nysådda frön.

Design

Arbetsredskap som ofta står framme ska gärna ha en utformning som passar in i miljön. Hos Svenssons i Lammhult kan du inte bara köpa ett kärl som fungerar att vattna med, men också snygga vattenkannor som passar bra in i trädgården och ger en mysig känsla. För att fullända njutningen av din trädgård, kan du komplettera den med en hängmatta.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer