FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Dekoration/Vattenkannor

Vattenkannor

För att vattna inne eller ute och finns i olika färger och storlekar. 
26 träffar
Original vattenkanna 1,7 l - Rostfritt stål - Stelton
Stelton

Original vattenkanna 1,7 l, Rostfritt stål

1 267 kr2 199 kr
I webblager
Planto vattenkanna 1,5 L - Matt - Blomus
Blomus

Planto vattenkanna 1,5 L, Matt

1 079 kr1 199 kr
I webblager
Nyhet
Orb vattenkanna - Svart - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Orb vattenkanna, Svart

1 052 kr1 169 kr
Beställningsvara
Designarkiv
Visar 26 produkter av totalt 26

Vattenkannor till stora och små

Något som verkligen ger liv på terrassen, balkongen eller trädgården, är alla växter. Även om man tycker om blomstrande växter, eller bäst tycker om att odla något som kan ätas, så är vatten något som är livsviktigt för deras överlevnad. En vattenkanna är ett riktigt bra hjälpmedel för att vattna alla blommor och grönsaker, vare sig de står på friland eller i olika krukor. Om man har ett växthus så är behovet för ett smart bevattningsredskap stort. Man ska t.ex. komma ihåg att terrakottakrukor suger åt sig en del av fukten i jorden, så det kan vara en bra idé att vattna dem lite oftare.

Allvar och lek

Även om vuxna ser vattningen som ett måste så ska vi inte glömma barnen som oftast tycker att det är jätteroligt att leka med det. Speciellt när de själva kan fylla upp vattenkannan och springa fram och tillbaka mellan kranen och alla växter. Kanske finns det smultron och hallon att ge vatten till? Då lär de sig också att ta hand om något levande som belönar dem rikligt med söta bär. Med en spridare har man också möjligheten till att skölja av blad, blommor och bär från pollen och andra orenheter. Den fungerar också väldigt bra till att bevattna ett nysått land, då en stark stråle kan riva upp nysådda frön.

Design

Arbetsredskap som ofta står framme ska gärna ha en utformning som passar in i miljön. Hos Svenssons kan du inte bara köpa ett kärl som fungerar att vattna med, men också snygga vattenkannor som passar bra in i trädgården och ger en mysig känsla. För att fullända njutningen av din trädgård, kan du komplettera den med en hängmatta.

Populära filtreringar

Vattenkanna mässing

c/o Svenssons

Följ oss